2777
2789

سلام خانما خواهش میکنم ازتون میدونین معنی این چیه

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه صایعه اس که توصیفش کرده .چون گفته ول دیفایند و حدودش مشخصه تومور و بدخیمی نیست کیسته.اونام که لیس ...

تومور نیست اخه نصفی از دندون ولثه وضایعه بردیم برا تکه برداری جوابش دوهفته دیگه میاد میگم تومور نباشه مال خواهرمه ۱۴ سالشه  الانم لوله تو دهن ولثه اش کار گذاشتن خیلی نارحتم براش😭

نه عزیزم  اینا همشون احتماله  همونم تومور خوش خیمه بدخیم نیس اصلا نگران نباش

توروخدا راست میگی این چن روز هیچ کدومون خواب وخوراک نداریم. پس چرا دادن تکه برداری؟

ببین همین که نوشته ول دیفایند و حدود ضایعه مشخصه یعنی بدخیم نیست .یا کیسته یا تومور خوش خیم چون بدخیمی ها حدودشون نامشخصه و به بافتای اطراف دست اندازی میکنن .جای نگرانی نیست 

ببین همین که نوشته ول دیفایند و حدود ضایعه مشخصه یعنی بدخیم نیست .یا کیسته یا تومور خوش خیم چون بدخی ...

این لوله که  جاسازی کردن تو لثه اش چیه گفتن تا ۴ ماه باید باشع تادندونو دربیاریم   هروز باید دهنشو با سرم ودهانشویه بشوریم

توروخدا راست میگی این چن روز هیچ کدومون خواب وخوراک نداریم. پس چرا دادن تکه برداری؟

یه قانون  داریم که  ما هر بافتی رو که از بدن بیمار بخوای جدا کنی حتما حتما باید بدی پاتولوژی که ماهیتش مشخص شه .