2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سوسک و موش نمیترسم دم عید ک‌تو مدرسه پیدا میشد من میرفتم سمت حیوون بدبخت  معلما و دانش آموز ...

اوه شت😫😱😅

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

یبار کلی برف باریده بود وقتی زنگ آخرو زدن و داشتیم میرفتیم خونمون همچین خوردم زمین بفنا رفتم ،یه دسته پسر دبیرستانی رد میشدن کلی خندیدن بهم😑

...ولی آخرش من از اون بخش کمرم که لیف حموم بهش نمیرسه میگندم.😂🤭

یبار گفتیم  یه هفته به عید کسی نیاد  فرداش یکی از بیشعوران کلاس زنگ زده بود به مدیر که بچه ها اومدن؟؟ مدیر هم گفت نخیر همتون تا ساعت9باسد اینجا باشین و گرنه بدون ملاحظه صفر رد میکنم. هیچی حالا ما که خواب بودیم لباسامون و هم شسته بودیم که دیگه جمع کنیم تا بعد عید. نفهمیدم کی بیدارم کرد کی مانتومو اتو زد کی تاکسی گرفت😁😁😁

یبار هم جرعت حقیقت بود مدیرمون هم بود سر کلاس گفت کی جرعت میگه دوستمم گفت من مدیرمون گفت پاشو  سطل اشغالو بردار برو سر کلاس اقای فلانی بگو اشغال ندارین؟ اقا دبیرمون هم یه جوون خوشتیپ و با کلاس  و جدی اینم رفته بود اونم گفته بود  باز جرعت حقیقت بازی کردین😬 خدارشکر میشناختمون. 

یبار دیگه زنگ ورزش همه لیوان به دست همو خیس کردیم یعنی اب میچکیدا بعد رفتیم تو افتاب نشستیم تا خشک بشیم. 

یبار هم معلم نداشتیم مدیر هم بهمون توپ نمیداد که والیبال کنیم ما هم کلی روزنامه رو گرد  کردیم و تو کیسه فریزر جا دادیم و به عنوان توپ استفاده کردیم همون موقع از اداره اومدن و توپ روزنامه ای افتاد جلو بازرس ها😁دوستمم گفت ببخشیدا ولی خب وقتی به جوونا بها نمیدن میشه این. بعد مدیرمون یه توپ تمیز و نو اورد گفت بگیرید بازی کنید 😁😁😁

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

😂😂سرکلاس عمونی با کلاس گرافیک نشسته بودیم شلوغ بود اساسی...حوصلم بدجور سر رفته بود معلمه هی چرت و پرت میگفت 

یکی از دوستام همیشه طرقع چ،س،ی باهاشه موقعی ک حس درس نیس بندازیم تو‌کلاس...دوستم یکیش دراورد انداخت زیر پای بچها باورتون نمیشع تا سه روز کلاسه بو‌میداد😂😂😂

یبار گفتیم  یه هفته به عید کسی نیاد  فرداش یکی از بیشعوران کلاس زنگ زده بود به مدیر که بچه ...

ایولا😂😂😂

یبارم با دوستام وسط سالن آب بازی کردیم ،من تا دیدم مدیر داره میاد جیم شدم انقد سر اون دوتا دیگه عصبانی شد منم نیشم اینطوری😁بود

بعدش ک رفت هر چی از دهنشون درمیومد بارم کردن خخخخخ بمن چع خو یکم باید زرنگ بودن در میرفتن

وااای یبارم سر امتحان ترم ریاضی تقلبی ک ب دوستم دادم رو معلم گرفت 

البته اخر های وقت بود معلم گفت بسه برگه هاتونو بیارید دوستم گفت نه خانوم تازه پیدا کردم دارم مینویسم 

بعد..

معلممون شک کرد اومد تقلبشو گرفت دختره خنگول خخخخ

انقد عررررر زدم تا نمره ازم کم نکنع هااا 😂😂😂

یبار یکی از کلاس بغلی مار پلاستیکی اورده بود گذاشته بود  پشت در مدیر. منم رفتم پشت در دیدم پام به یه چیز خورد دیدم ماره جیغ زدم و با مشت میکوبیدم به در دفتر. دیگه مدیر اومد کلی داد که آقای فلانی مار مار. خلاصه همه ریختن بیرون و اخرش هم کسی لو ندادیم که کار کی بوده. 

یبار یکی سوسک پلاستیکی اورده بود گذاشته بود لب تاقچه جایی که معلم ادبیات تکیه میکرد تا اونو دید یه جیغی کشیدا

یا یبار بچه ها میزدن رو میز و میخوندن منم اون روز امتحان زبان داشتم شانس باهام یار شد و اومدم بیرون از کلاس. معاونمون گفت کی داره این اهنگا رو میخونه گفتم خانوم چیزی نیست الان ساکت میشن.حالا اهنگ قر داری هم بودا. معاون رفت اون تو گفت چه خبرتونه اینجا رو کردین رقاص خونه  میدونم باهاتون چیکار کنم فکر کردین درستون خوبه دیگه کاریتون نداریم؟ تنبیهتون میکنم. که البته کاری هم نکرد

یکی دیگه یادم اومد

یبار ا مدرسه داشتم میرفتم خونه یه وانته اروم داشت جلوم میرفت خاستم مثلا شاخ بازی در بیارم اومدم در حال حرکت پامو بزارم سپر عقبش وایسم رو سپره یهو پام ا رو سپر لیز خورد با دوتای زانومو کف دست خوردم زمین اقد ضایع شده بودم اصن درد حس نمکردم خیلی اروم پاشدم اطرافمو نگا کردم خداروشکر کسی نبود ولی پشت سرمو که نگا کردم دیدم بابام ا دور منو دیده داره سرشو با حالت (متاسفم برات)تکون میده و میاد دیگه بماند که خونه چقد دعوام کرد😂😂😂😂