2777
2789
عنوان

برات میجنگم....!

633 بازدید | 23 پست

برای به دست اوردنت میجنگم مامانی اینا تازه نصف اون چیزیه که  استفاده کردم  بقیش چون تزریق بیمارستانی بود   انداختنش دور همونجا.     بعضی وقتا  با خودم  فکر میکنم  آیا ارزشش و داره  این همه   هورمون و دارو  به بدنم بزنم   این همه قرص و امپول  استفاده کنم   برای اینکه  تو بیای پیشم؟!     نکنه   من امروز  قلب مادری رو بشکونم    و  تو فردا  بخای برام  درس عبرت باشی؟      سعی منم ادم باشم    خوب باشم مهربون باشم  .  تو هم سعی کن  زودتر بیای و  مهربونی  رو تو قلب مادر    بیشتر کنی   بهم قول بده  بزرگ که شدی   فراموشم نکنی.  دوستم داشته باشی   .   پسر  شدی   با خانوم دلبرت بهم سر  بزنی  .  نمیخام  تموم وقتت برای من باشه فقط به یادم باشی    بدونی  برای اومدنت دارم    کوهی از سختی رو  رو شونه هام تحمل میکنم. 

اگه دختر شدی      و  ازدواج کردی    یادت نره   مادر   برای اومدنت  چه شبهایی اشک ریخته   ... 

این روزا   سخت به اغوشت نیاز دارم  زودتر بیا   زودتر بیا  تا دردامو فراموش کنم  تا تو بشی عزیز  دل خونه مامان بابا. 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

برات آیه الکرسی و حمد میخونم انشالله خدا حاجتت رو بده و هرچه زودتر باردار بشی😢😢😢

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آیه الکرسی و حمد میخونم انشالله خدا حاجتت رو بده و هرچه زودتر باردار بشی😢😢😢

ممنون عزیز دلم 💔

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
عزیزم ...منم این روزها رو گذروندم.الان نی نیم تو دلمه قربونش برم..ان شاء الله به زودی تاپیک شیرین با ...

ممنون عزیز دلم   💔💜💜💜💜

اینا رو می بینم میگم کاش پسر شده بودم 😭😭😭

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

الهی عزیزم انشالله زودتر تو بغلت میگیریش

ممنون 😘😘😘😘

ایشالله سال دیگه این موقه ها نی نیت بغلت باشه❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

الهییییییی بحق حضرت زهرا نینی سالم و صالح زود بیاد تو دلت واسه منم دعا کن توروخدا

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
گریم گرفت😭😭😭😭😭

خودمم با اینکه قول دادم دیگه گریه نکنم   نشستم پنهونی اشک میریزم😔