2777
2789
[QUOTE=122889469]باید ببری بستری کنی عفونت داره بدنش که تب میکنه   کمتر از یک هفته خوب خوب میشه ...

بله ببر بیمارستان بگو تب میکنه و .. ازش آزمایش میگیرن 

اکر حاد باشه یا عفونت داشته باشه خودشون بستری میکنن 

هر مشکلی داشته باشه رفع میشه 

نگران نباش

ولی باید ببری بیمارستان با دعا و .. خوب نمیشه 

ضمنا هر چه زودتر ببری بهتره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

باید ببینی اخیرا چه مریضی داشته .مثل عمل جراحی.ک گلبول سفیدش پایین اومده.زیاد بهش میوه های قرمز رنگ بدین بخوره.از مایشاتش رو تکرار کنه.اگه تغییر خاصی ندیدن ببرید متخصص خون.تیروئید هم میتونه گلبول سفید پایین بیاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چکار کردی بچه حالش چطوره؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم چکار کردی بچه حالش چطوره؟

سلام اوردم بیمارستان گفتن احتمالا چون سرما خورده انتی بیوتیک مصرف کرده رو گلوبول خونش اثر گذاشته حالا دوباره فردا ازمایش میگیرن مرسی که به فکرم بودی فدات 😘😘

سلام اوردم بیمارستان گفتن احتمالا چون سرما خورده انتی بیوتیک مصرف کرده رو گلوبول خونش اثر گذاشته حال ...

قربونت عزیزم انشالله چیزیش نباشه نینی کوچولوت🙏🏻🙏🏻

جواب آزمایش رو کی میدم گلم؟

بهم خبر بده ممنون میشم 

قربونت عزیزم انشالله چیزیش نباشه نینی کوچولوت🙏🏻🙏🏻 جواب آزمایش رو کی میدم گلم؟ بهم خبر بده ممنو ...

سلام عزیزم خدا رو شکر گفتن اثر داروی انتی بیوتیک بوده وازمایشش مشکلی نداشت ..مرسی نگران بودی😘