2777
2789
عنوان

من بد جواب دادم ؟؟؟؟

309 بازدید | 14 پست

دیروز تولدم بوده خواهر شوهرم از عکسای مراسم تولدم که 5 شنبه بوده یه کلیپ درست کرده بود و تبریک گفته بود تو عکسای کلیپش هم عکس مامان بابای منو نذاشته بود منم اصلا برام مهم نبود کلیپو که دیدم نوشتم اخیی الهی مرسی عزیزم و چندتا هم قلب و بوس  حالا شوهرم اصلا به این چیزا توجه نمیکنه میدونم حرف اوناس که به شوهرم گفتم اونم اومده به من گفته که این چه جوابی بوده نوشتم براش 

نمیدونم چی باید مینوشتم مثلا نوشته 120 ساله بشی و خوشبخت بشیدو اینا 

تولدمم مادر شوهرم تبریک نگفت دیروز اصلا خودمم به یه بهونه ز زدم بهش شاید یادش رفته باشه ولی بازم نگفت 

خدایا شکرت...   

اون آخی الهی چی بود دیگه 😏😕

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فکرکرده داری بهش ترحم میکنی که من تولد گرفتم خانوادت یا شوهرت به تو تولد نگرفتن 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

تولد تو بوده

اونوقت شوهرت میگه تو باید بهشون میگفتی الهی ۱۲۰ ساله بشی ؟؟ 

من نفهمیدم!

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عکسای مراسمت که 5 شنبه بوده یعنی مراسمی داشتی و اینکه مادرشوهرت تبریک نگفته یعنی نبوده دیگه

نه 5 شنبه اونا بودم

ولی دیروز تولدم بود همه ز زدن اون نزد 

خدایا شکرت...   
تولد تو بوده اونوقت شوهرت میگه تو باید بهشون میگفتی الهی ۱۲۰ ساله بشی ؟؟  من نفهمیدم!

نه خواهر شوهرم نوشتهبود زیر کلیپه که  120 ساله شیو خوشبخت شیو اینا منم نوشت اخیییی الهییی دستت دردنکنه و بوس و قلب چندتا 

خدایا شکرت...   
نه خواهر شوهرم نوشتهبود زیر کلیپه که  120 ساله شیو خوشبخت شیو اینا منم نوشت اخیییی الهییی دستت ...

خوب حالا اون تبریک گفته تو هم تشکر کردی حالا که چی

چی باید میگفتی که نگفتی؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خوب حالا اون تبریک گفته تو هم تشکر کردی حالا که چی چی باید میگفتی که نگفتی؟ 

منم نمیدونم دیگه به خدا دنبال زیر بغل مارن 

منم به شوهرم گفتم مامانت یه زنگ نزده به من 

تازه من خودم عکس همه کسایی که بودن تو مراسمو گذاشتم تشکر کردم هیچ کدومشون نیومدن یه کامنت بذارن 

بعد امروز تولد زندایی شوهرمه که طلاق گرفته پیام تبریک گذاشتن 

من اصلا به این چیزا اهمیت نمیدم ها ولی وقتی اونا دنبال زیر بغل مارن منم میگردم پیدا کنم 

خدایا شکرت...   
حساس نشو اهمیت نده به شوهرتم بگو چیز بدی نگفتم که تشکر کردم چی باید میگفتم؟ اصلا هم نمیخواد بگی ما ...

اره افرین 3 یا 4 روز زودتر میرم کادوشو میدم اون روز ز نمیزنم دیگه بهش 

خدایا شکرت...