2777
2789
عنوان

بیایید بادمجون رژیمیمو ببینید

6299 بازدید | 34 پست

این بادمجونا با ۴ قاشق روغن سرخ شدن

۳ قاشق روغن تو ماهیتابه خیلی داغ ریختم(هر قاشق ۱۵ گرم) بادمجونارو گذاشتم داخلش درب رو بستم. ۲۰ مین بعد برگردوندم ۱ قاشق روغن دیگه ریختم. فقط کالری روغن حساب میشه. بادمجون کالریش منفیه😊

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

دفعه بعدی روغن کنجد بریز که کالریش کم باشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که تو گفتی ۴ قاشق غذاخوری روغن کالریش خیلی بالاس

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
🤪با برس سفيده تخم مرغ بمال ب بادمجونا جذب روغن ربع ميشه☺️🐀

چه جالب الان تخم مرغ ندارم دفعه بعد امتحان میکنم🌹

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

کالری هر قاشق ۱۲۰ تاست فکر کنم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
از بوش خوشم نمیاد😉

منم بوشو دوست ندارم ولی نارنج میزنم میره

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
خب زیاده بادمجونا قبلا غرق در روغن سرخ میکردم😓

بازم خوبه عب نداره😕