2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

297 بازدید | 46 پست

من ۶ ماه توی اقدامم و هیچ نتیجه ای نگرفتم 

چند روز پیش رفتم دکتر و گفتن تنبلی تخمدان داری 

دو تا بسته قرص مدروسکی پروژسترون بهم داد و گفت روزی ۲ تا بخور تا پریو..د بشی بعد دوباره بیا پیشم الان میخوام بدونم آیا کسی بوده که با تنبلی تخمدان باردار بشه؟ چقدر زمان برده ؟ سنتون چقدر؟ چه کارهایی کردین بغییر از مصرف دارو ؟ تو رو خدا هر چی که میدونید بهم بگید خیلی دلم گرفته😢

خدا قدرت مطلقِ✌

منم تنبلی دارم سه بار با قرص باردار شدم یبار طبیعی ولی همشون سقط شدن

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی متفاوت

دختر داییم بعد نه سال حامله شد

خواهرم بعد شش ماه حامله شد ودومی روهم ناخاسته

عروس عموم ازسال82هنوز حامله نشده😢 

خودمم بعد یه سالهنو نشدم😶😶

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

منم تنبلی داشتم ۷ ماه طول کشید تا باردار شدم با قرص لتروزول .زمان میبره ولی باردار میشی طب سنتی هم رعایت میکردم چای دارچین زیاد میخوردم با سیاه دانه و عسل ۴۰ روز خوردم 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
دکتر چه قرص هایی براتون نوشتن 

متفورمین و دوفاستون و ویتامینE 

متفورمین روزی3تا 

ویتامینEی روز درمیون

دوفاستون از16پری شبی یکی😔😔😔😔

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
منم تنبلی داشتم ۷ ماه طول کشید تا باردار شدم با قرص لتروزول .زمان میبره ولی باردار میشی طب سنتی هم ر ...

الهی شکر😍

بعد مصرف کردن طب سنتی با دارو ها مشکل ایجاد نمیکنه ؟

خدا قدرت مطلقِ✌