2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 46 پست
متفورمین و دوفاستون و ویتامینE  متفورمین روزی3تا  ویتامینEی روز درمیون دوفاستون از16پری ...

عزیزم انشالله خدا خیلی زود دامت سبز میکنه و یه نی نی خوشگل بهت میده😚😚

خدا قدرت مطلقِ✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکر😍 بعد مصرف کردن طب سنتی با دارو ها مشکل ایجاد نمیکنه ؟

من خوردم هر دو رو جواب داد رازیانه هم ی چند ماهی خوردم ولی همیشه نه .

قرصم ی مدت متفورمین میخوردم ی مدت دوفاستون بعد دیگه لتروزول بار اول جواب داد 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
منم تنبلی داشتم ۷ ماه طول کشید تا باردار شدم با قرص لتروزول .زمان میبره ولی باردار میشی طب سنتی هم ر ...

منم این ماه لتروزل خوردم حالا ک نزدیک روزای تخمک گذاریمه اصلا ترشح ندارم دو سه روزه موقع رابطه کلا واژنم خشک میشه و درد دارم بنظرتون از لتروزله ؟شماهم‌اینجور بودین 

حتما حتما ورزش هوازی و پرجنب و جوش زیاد انجام بده خیلی خیلی مفیده واسه تنبلی تخمدان 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 

من ۲۳ سالمه و ۷۵ کیلو هستم دکتر بهم گفت باید وزنت کم کنی قبلا میرفتم ایروبیک الان ۳ روز در هفته بدنسازی رو هم ثبت نام کردم و برنامه غذایی هم گرفتم آیا کاهش وزن تاثیر داره؟

خدا قدرت مطلقِ✌
عزیزم انشالله خدا خیلی زود دامت سبز میکنه و یه نی نی خوشگل بهت میده😚😚

مرسی عزیزدلم من کل جاهای قرصای ک خودمو برا نی نیم نگه داشتم ولی من اینماه فک کنم باید لاپاراسکوپی شم حتما حتما ی دکتر خوب پیدا کن عکس رنگی بنویسه برات

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
منم هیروتیسم خفیف دارم8ماهم قرص خوردم ولی تغییری نکردم دکترم بهم گفت که مشکلی برای بارداری نداری به ...

عزیزم اینکه مشکلی نداری خیلی عالیه حتما خیلی زود باردار میشی فقط نباید استرس داشته باشی

خدا قدرت مطلقِ✌
من ۲۳ سالمه و ۷۵ کیلو هستم دکتر بهم گفت باید وزنت کم کنی قبلا میرفتم ایروبیک الان ۳ روز در هفته بدنس ...

عزیزم هر چقد وزن کم کنی بهتر من 160قدمه وزنم 63بود الان ب لطف متفورمین شده۵۸

منم این ماه لتروزل خوردم حالا ک نزدیک روزای تخمک گذاریمه اصلا ترشح ندارم دو سه روزه موقع رابطه کلا و ...

با لتروزول خیلی نه ولی چون داروهای هورمونی زیاد مصرف کرده بودم خشکی واژن گرفته بودم ک بعد بارداری برطرف شد 

مرسی عزیزدلم من کل جاهای قرصای ک خودمو برا نی نیم نگه داشتم ولی من اینماه فک کنم باید لاپاراسکوپی شم ...

من میرم مرکز ناباروری اصفهان زیر نظر دکتر کلانتر توی تایپک های بچه خوندم خیلی ها تعریف داده بودن انشالله که جواب بگیرم

خدا قدرت مطلقِ✌
با لتروزول خیلی نه ولی چون داروهای هورمونی زیاد مصرف کرده بودم خشکی واژن گرفته بودم ک بعد بارداری بر ...

منم این ماه روزی دوتا پروژسترون خوردم بعد ک پریود شدم لتروزل خوردم هرروزم‌ک قرص تیروئید میخورم 

الانم ک نزدیک تخمک گذاریمه سه روزه واژنم خشک شده و موقع رابطه سوزش دارم. 

خشکی واژن از رابطه ی زیادم میشه؟اخه تو اقدامیمم هرروز 

من میرم مرکز ناباروری اصفهان زیر نظر دکتر کلانتر توی تایپک های بچه خوندم خیلی ها تعریف داده بودن انش ...

بهترین کارو کردی رفتی مراکز ناباروی ولی سعی کن کاراتو جلو بندازی اگه مشکل تنبلی باشه سریع باردار میشی من اینماه تازه بعد عکس فهمیدم الکی انقد قرص خوردم چون احتمال چسبندگی دادن

بچه ها اینو توی یه کتابی خوندم نویسنده اش خیلی ادم بزرگیه خودم ازش استفاده میکنم عالیه میگم شما هم دوست داشتین استفاده کنین 

وقتی میرین دکتر توی ذهنتون بگید روح من به روح ایشون سلام میفرسته و فرشته ای از محبت و عشق ساخته میشه 

دکترم بهترین درمان رو از راهای الهی برای من پیدا میکنه .

خدا قدرت مطلقِ✌