2777
2789
عنوان

خانومای سزارینی

193 بازدید | 40 پست

سلام من بخاطر فشار خون بستری شدم و اونجا هم ظربان قلبش افت کرد و رفتم سز..البته بریچ بود و اول اخرش بازم سزارینی بودم ولی به شدت میترسیدم از سزارین و طبیعی دوست داشتم بخاطر اینکه گفتن ظربان قلبش اومده رو67 و خیلی هول هولی رفتم اتاق عمل .به شدت ترسیده بودم و گریه میکردم و کلا بدنم داشت میلرزید..حالا الان که تموم شده و دارم به اون روزا فکر میکنم میبینم که چیز زیادی یادم نیست با اینکه بی حسی بودم اما صدای گریه اش رو نشنیدم  .شما ها صدای گریه بچه هاتون شنیدین؟  خیلی دلم میخواست صدای گریه اش میشنیدم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمر داده دکترم که هر سه ساعت یک بار باز کنم به مدت یک ساعت.ولی من بخاطر درگیریم با نی نی .سر وقت استفاده نمیکنم

اره گریه بچم رو شنیدم

منم میلرزیدم شدید

قسمت سخت سزارینم همون لرزش موقع عملم بود خیلی اذیت شدم اصلا لرزشم کم‌ نمیشد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

آره من یکم درد داشتم فک کنم خوب بی حس نشدنچه بودم هنوز که شروع کردن 

بهم مورفین زدن

ولی قشنگ صدا گریش رو یادمه هی میگفتم این یعنی بچه منه  بعدم آوردنش کنارم

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
اره گریه بچم رو شنیدم منم میلرزیدم شدید قسمت سخت سزارینم همون لرزش موقع عملم بود خیلی اذیت شدم اصل ...

اوردن پیشم صورتش رو چسبودن به صورتم

خیلی گریه میکرد دکترم گفت عجب دختر جیغ جیغوییه🤩

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اره گریه بچم رو شنیدم منم میلرزیدم شدید قسمت سخت سزارینم همون لرزش موقع عملم بود خیلی اذیت شدم اصل ...

سزارین سخت ترین عمل دنیا به نظر من.چون فشارم رفت بالا یهو.بدجوری باد کرده بودم بعد عملم  هر کی میبینه عکس هامو باورش نمیشه که من بودم.بعد عمل ازم عکس گرفتن میبینم انگار مرده بودم

عع چرا؟

درد هم داشتی موقعی که بچه رو می‌کشیدم بیرون؟

من یکم درد داشتم اونموقع 

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

حواسم قشنگ جمع بود هم صداشو بشنوم هم ببینمش. یکی از احساسی ترین و قشنگ ترین لحظه هاست😍 پوست صورتش مرطوب و داغ بود😝 با اون صداش😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».