2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه!  تا چند وقت دیگه نتیجه اش مشخص می شه؟ این که جای فرو رفتگی های جوش رفته یا نه؟

مرسی عزیزم

دکتر گفت ۳جلسه باید برم...

من امروز ادلین جلسه ام بوده

جای جوشم فعلا نمیدانم رفته یا نه...

چون فعلا چند ساعته که سابسیژن انجام دادم...

مرسی عزیزم دکتر گفت ۳جلسه باید برم... من امروز ادلین جلسه ام بوده جای جوشم فعلا نمیدانم رفته یا ن ...

سه جلسه سابسيژن؟  زياد نيست؟معمولا يه بار انجام  ميدن در مواقع حاد 2بار، منم انجام دازم

آره گفت ۳جلسه باید بیای شما سابسیژنو برای رفع جای جوش انجام دادی؟؟؟؟؟

اره عزيزم فرورفتگي داشتم چند تا انجام دادم، ارش انتظار ١٠٠درصدي نداشته باش،ولي بهبودي داره ،من الان يك ماه و نيم هست انجام دادم،ليزر هم همزمان كردم، فعلا هم دارو استفاده ميكنم و صبر زياد😩اون جاهاش طول ميكشه تا رنگ پوست بشه

درسته حتی دکتر اول بمن گفت ۶۰تا ۷۰درصد بهبودی داره من راصی ام

اره منم الان كرم پودر ميدنم خيلي راضي ام،ولي بدون كرم خوب نيستم چون قرمزي جاي جوش دارم كه طول ميكشه بره