2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شکایتتون تا نظر داور و رای چقد طول کشید؟

خیلی طول نکشید البته وکالت داشتم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
اها واسه منم دعاکن 

طلاق گرفتن دعانمیخاد ولی اگ عاقلانه داری جدا میشی ایشالا ک خداکمکت کنه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من میگم مهریمم میبخشم ولی طلاق نمیده

دقیقا اشتباهت همینه 

باید بگی مهریه میخام و تحت فشارش بزاری و اذیتش کنی تا بعد از چند وقت اگه گفتی مهریه نمیخام از خداش باشه و بیاد طلاق بده

آخه تو چقد ساده ایی

چیزی برای نوشتن ندارم حتی دعایی هم ندارم
چرا طلاق نمیده حتما دوست داره تحت فشار بزار.اما بنظرم نذار .همه چی خراب بشه

تو فرهنگ مردا دوست داشتن یعنی ازار دادن؟یعنی شکنجه بی محلی ؟ بیشعوری؟ من ک هنوز نفهمیدم دوست داشتن مردا چجوریه

اگه بره اعتراض بزنه طرفت 6ماه اینا طول میکشه 

ن اعتراض نمیزنه وکالت دارم