2777
2789
دل که حرف گوش نمیده،یعنی مکانیزم دل سرکشیه،مث یه اسبی که رام نمیشه و هی شیهه میکشه،یا سگ هاااار

دلی که به خدا سپرده بشه آروم میشه و حرف گوش کن

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به او گفتم:
"چشم هاى تو مرا به اين روز انداخت! اين نگاهِ تو كارِ مرا به اينجا كشانده.
تاب و تحمل نگاه هاى تو را نداشتم
نمى ديدى كه چشم بر زمين مى دوختم؟

به من میگفت:
"در چشم هاى من دقيق تر نگاه كن!
جز تو هيچ چيزى در آن نيست..."

ببین ما با عشقم قهرم

اگه تا ولنتاین اومد اشتی کنیم که هیچ

اگه نه براش یه دسته گل و شکلات میفرستم همراه با کارت پستال (با پیک)

مهم اینه من عاشقشم  و اصلا ب اینکه خودمو کوچیک میکتم اینا فکر نمیکنم 

این متنو میخام بنویسم تو کارت پستال نظرتو بگو. اگه جاییشم ایراد داشت بگو درست کنم

دوستت دارم و این یعنی گلوله  مرا نمیکشد مگر تو شلیکش کرده باشی یعنی شبی که خوابت را نبینم  کابوس دیده ام یعنی دست تو که نباشد نمیدانم با دستانم چه کنم ... 

ولنتاین فقط روز عاشقا و اونایی که کنار همدیگر هستن نیست روز همه کسایی هست که از فاصله های دورادور او را دوست داری و به یادش هستی به یاد کسی بودن قشنگ ترین و مقدس ترین نوع عشق است . پس بدان قالیچه یادت را هرگز بر ایوان فراموشی پهن نخواهم کرد . دوستت دارم . ولنتاین مبارک

آدم، بی‌دلیل به کسی فکر نمی‌کنه، بی‌دلیل کسی رو دوست نداره، بی‌دلیل کسی رو فراموش نمی‌کنه. بعضی از آدما، بدون اینکه خودشون بدونن خوبن، بدون اینکه حرف بزنی، حالت رو می‌فهمن، بدون اینکه لمسشون کنی، حست می‌کنن. بعضیا مرز آدم بودن رو رد می‌کنن، واسه همینه که ابدی می‌شن.
گاهی وقتا که دلم می‌گیره، به تو فکر می‌کنم، به خودم. به اينكه چرا دلتنگی هیچ راه درمانی نداره.
بعضی وقتا که دلم می‌گیره، پشت پنجره می‌شینم، بغض می‌کنم، به آسمون خیره می‌شم، شاید اونجا دوباره پیدات کنم. می‌گن خدا بزرگه؟ نه!؟
هروقت بی‌هوا یه یادت می‌افتم، به این فکر می کنم که شاید...
شايد دلت برام تنگ شده باشه..
بعضی از آدما همیشه هستن، حتی اگه رفته باشن ..
اقتدا کن بوسه ای...حی علی خیر العمل..." من همان ماهم که دستانت به دور گردنم، خودنمایی میکند در آسمان ...

سبحان اسری عبده لیلاً من الکعبه 

تا چشم تو ! تا مسجد الاقصای بی انصاف ..

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ای بابا عشق من که شوهر کرد الان یه پرنسس هم داره شوهرش هم کارمند بانکه،چیزی .......

حتما قسمتتون یه نفره دیگه اس شاید بهتر وعاشقتر

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»