2777
2789
عنوان

بیاین دردو دل کنم باهاتون

94 بازدید | 10 پست

پدر شوهر من شغل ثابت نداره بعد از طرف یه شرکتی بهش پیشنهاد دادن ک ماشبن سواری مدل بالا بگیره ک کارمنداشو جا ب جا کنه این موصوع واس چن ماه پیشه از اونجایی ک ماشین الن گرونه شوهرم گفت ماشین منو بفروش برو تو این کار منم اصلا در جریان نبود بعد ک فهمیدم  مخالف صد درصد بودم(یه تیکه زمین داره پدر سوهرم ک فک نکنم مشتری داشته باشه شوهرم میگه اونو هر وقت فروخت من پول ماشینمو میگیرم) پدر شوهرمم موافقت نکرد دوباره این پشنهاد دیشب ب پدرشوهرم داده شد از اونجایی ک چن هفته پیش  پدر شوهرم ماشین باری ثبت نام کرد یه مقداری پول پیش داد مقداری هم موقع تحویل حالا ک این پیشنهاد دیشب دوباره مطرح شد قبول کرد.......هستبن ادامه اشو بگم

هعی روزگار🚬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا قبول کرد ک شوهرم ماشینشو بفروشه ک پولو بده ب پدر شوهرم حالا ما با بدلختی این ماشینو گرفتیم که کم خرجو کم هزینه اس ماشین سالمیه با اینکه صفر نیس میگع اون ماشین باری ک اومد اونو بفروشه پولشو بگیره حالا ماشین تحویلش اردیبهشته خب منم دوس دارم عید برم بیرون دور بزنم بدون ماشین چ کنیم

هعی روزگار🚬

پدر سوهرم اینا هم خییلی مهمونی و بیرون میرن نمیشه رو ماشینشون حساب کرد از طرفی شاید تا اونموقع دوباره ماشین بره بالا با 30 تومن 35 تومن چی میشه هرید از دیشب تاحالا با شوهرم فهرم دلم گرفته😖😖😖

هعی روزگار🚬
واااا..اگه پدره خودتم بود همینجوری ناراضی بودی؟؟؟..حالا ی سال نرید بگردید

یه بار به سوهرم گفتم میخام النگومو بفروشم بابامو بفرستم مکه ناراحت شد چطور واسه پدر خودش دستو دلبازه

هعی روزگار🚬
یه بار به سوهرم گفتم میخام النگومو بفروشم بابامو بفرستم مکه ناراحت شد چطور واسه پدر خودش دستو دلبازه

با فروختنه ماشینتون کاره باباش راه میفته میخواد کار کنه واجبه..اما مکه رفتن ک چیزه واجبی نیس ادم نداره نمیره