2777
2789
عنوان

کاربریه دوممه

161 بازدید | 44 پست

سلام چون نمیخواستم اونجا بحرفم اینجا صحبت میکنم

یه مشکلی دارم اینه که دهنم بسیار لقه و ریزودرشت زندگی خودمو اتفاقات خونه وهرررررچی که پیش بیاد و اشتباهاتم به همه میگم حتی اگر کسیو بطور کامل نشناسم اینطور بگم اگر گوشی برای شنیدن پیدا کنم همچیمو میگم...مشکلم اینه که از چیزهایی که از روی سادگی به چندنفر گفتم داره برعلیهم استفاده میشه احساس پشیمونی شدید دارم بنظرتون راهی دعایی چیزی هست بشه این اتفاقاتو و جریاناتو از ذهن یه سری پاک کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخوام جلوی زبونموبگیرم مهم اینه قبلا خیلی اشتباهات داشتمو کردم ولی الان دیگه فرق کردم و میخوام ...

به مرور درست مس شی واقعا نگران نباش چند تا بچه هستی ؟ 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
😕بی ادب...میدونم دیگه هزار بار گفتم قبولش دارم راه حل میخوام نه سرزنش

به امضات عمل کن

اراده داشته باش

با خوتت مسابقه بذار که رازهاتو به کسی نگی

به خودت بگو اگه فلان حرف رو به کسی بگم یعنی احمقم

اونوصت بخاطر احمق نبودن خودت تلاش میکنی که رازتو به کسی نگی

به امضات عمل کن اراده داشته باش با خوتت مسابقه بذار که رازهاتو به کسی نگی به خودت بگو اگه فلان حر ...

من همین الانشم‌احساس حماقت میکنم‌‌‌‌‌‌...واقعا نمیدونم چرا اینجوری بودم😕خیییییلی پشیمونم و الان دیدم که اگر نمیگفتم چقدررر راحتتربودم