2777
2789
عنوان

یکی به شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 142 پست
زندگیو زهرمارم میکنه میگ من زن شاغل میخاستم و... دیروز پریروزم بحث طلاق بود فعلا ولی بیخیال شدیم ول ...

همینجوری طلاق نگیری ها

حالا که یک عمره داری زجر میکشی الان فقط مهریه تو بزار اجرا

ای واااااای چرا چیزی نمیگید

خب ما ک گفتیم یکم بهش پیم بده تا بفهمی اینجوری بگی الان نهایتن میگه شاید طرف اشتباه گرفته یا دوست دخترای مجردیمه خلاصه یجور توجیه میکنه ولی باید یجور ب طرف پیم بدی بفهمی جدیده رابطشون در چ حده اصن طرف اشتباه نگرفته باشه...

همسرم دلیل من است. 💜🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه آخرم ک نمیشه آخه خونواده چی بقیه جی حرف مردم

با سختی رسیدم بهش

میدونم ک میگن انتخاب خودت بوده میخاستی چشاتو واکنی و ...فک نکنم کسی پشتم وایسع حتی اگ وایسه حرف مردم وااااای میگن بیا این همه خاستگار داشت اینم آخرش

حتی فکرشم اذیتم میکنه

زندگیو زهرمارم میکنه میگ من زن شاغل میخاستم و... دیروز پریروزم بحث طلاق بود فعلا ولی بیخیال شدیم ول ...

پیام دادی ب زنه؟

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
ای بابا ... نکنین خواهرا نکنین😅😅 منم مثل شماها ازین دیوونه بازیا میکنم. ولی بخدا راسته که میگن هم ...

چ میدونم والا تو عقدم ی چندباری ازش ی چیزایی دیدم ک زیر بار نرفت گفت توهم زدی الان واقعا حال و حوصله این کارا رو ندارم حتی اگه شب دیر بیاد نمیپرسم کجا بودی دعواهامونم کمتره 😑😑😑😑 با بی محلی اخلاقش بهترم شده😁😁😁😁😁😁😁هر چی بیشتر مردا رو بچسبی بیشتر فرار میکنن

دخترم😗 تو شیرین ترین تکرار هر روز منی🤗
راه آخرم ک نمیشه آخه خونواده چی بقیه جی حرف مردم با سختی رسیدم بهش میدونم ک میگن انتخاب خودت بوده ...

حالا تو بگو من مهریه مو میخام ان شاالله که سرش بخوره به سنگ و آدم شه

اسمشم وقتی برداشتم گوشیو شنیدم ک گف اه جواب نمیده...مرده شورشو ببرن

اوه یه چیز خوب به سرم زد

بهش پیام بده بگو وقتی گوشی رو برداشتم شنیدم داشتی میگفتی مرده شورمو ببرن... حالا میگی دلت واسم تنگ شده

یعنی یه جوری بگو ازش ناراحتی واسه همین جواب تلفن نمیدی پیام میدی فعلا

اینجوری سر حرفو باز کن باهاش