2777
2789
عنوان

چه مرگمه باز

313 بازدید | 33 پست

حدود سه هفته س واژنم خشکه از دوهفته قبل پریودی میلم به کل قطع شد

پری اومد و تموم شد بازم دیشب واژنم مرطوب بود بهترشد

ولی امروز.... دهنم سرویس شد

فقط موقع نزدیکی سوزش دارم حس ساییدگی داخل واژن بهم دست میده

اینم بگم عفونت ندارم چون نه دردی نه سوزشی نه خارشی شوهرمم هیچیش نیست

کسی میدونه‌ دلیلشو

نکنه زخمه زخم چجوریه ؟

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

زخم باشه درد زیادی داری موقع رابطه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه نکردم .بعد عید جوابشو میدم بهت

😑

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
زخم باشه درد زیادی داری موقع رابطه

نه درد ندارم اصلا

فقط سوزشه که اونم هرچی خشک تره بدتر میسوزه

نه درد ندارم اصلا فقط سوزشه که اونم هرچی خشک تره بدتر میسوزه

پس روان کننده استفاده کن و معاشقه رو بیشتر کنین

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
عزیزم شاید خشکی واژان داری برو دکتر یه دارویی میده ژل ماننده محیط واژان مرطوب میکنه استفاده کنی خوب ...

آره لوبریکانت دارم به درد نخورد اصلا از همون استفاده کردم اینجوری شدم فکر کنم

سلام دوست عزیز حتما از ژل روان کننده استفاده کنید قبل از نزدیکی حتما عشق بازی داشته باشید. خیر ربطی ...

خب خداروشکر که زخم نیست خیلی میترسیدم

آره لوبریکانت دارم به درد نخورد اصلا از همون استفاده کردم اینجوری شدم فکر کنم

بعضی اوبریکانتا خوب نیستن من خودم برای خانوم ها همیشه این مارک رو پیشنهاد میدم:

لوبری ژل رازک 

من یه زندگی فوق العاده نمی‌خوام بلکه یه زندگی شاد میخوام  
منم همینجوری بودن،  دکتر پماد کلوتریمازول داد . مثل کِرِم که برا خشکی پوست دست خوبه . پماد هم ه ...

عزیزم لطفا دارهایی که نمی‌دونید رو الکی بهم پیشنهاد ندین 

کلوتریمازول یه آنتی بیوتیک هست که برای درمان عفونت های قارچی استفاده میشه نمیشه سرخود استفاده کرد

من یه زندگی فوق العاده نمی‌خوام بلکه یه زندگی شاد میخوام