2777
2789
عنوان

چه مرگمه باز

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست
بعضی اوبریکانتا خوب نیستن من خودم برای خانوم ها همیشه این مارک رو پیشنهاد میدم: لوبری ژل رازک 

اره فکر کنم مارکش خوب نبود چون قبلنا استفاده میکردم اینطوری نبود

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوری بودن،  دکتر پماد کلوتریمازول داد . مثل کِرِم که برا خشکی پوست دست خوبه . پماد هم ه ...

اونم استفاده کردم گفتم شاید عفونت باشه اما عفونتم ندارم 

چون بالاخره سوزش و خارش و اینا داره 

ولی من فقط حین نزدیکی سوزش دارم

منم همینجوری بودن،  دکتر پماد کلوتریمازول داد . مثل کِرِم که برا خشکی پوست دست خوبه . پماد هم ه ...

از کی تاحالا کلوتریمازول مثل کرم خشکی پوسته.این پماد برا عفونت قارچی هست و فقطم باید دکتر تشخیص بده قارچیه و این پمادو استفاده کمی ن که همینجور بخری بزنی.یکم درمورد پماده بخون اطلاعاتت بره بالا الکی به کسی تجویز نکن خواهشا

از کی تاحالا کلوتریمازول مثل کرم خشکی پوسته.این پماد برا عفونت قارچی هست و فقطم باید دکتر تشخیص بده ...

دقیقا واسه عفونت قارچیه 

من یه بار خارش‌ داشتم رفتم دکتر بهم‌ داد بعد دوبار استفاده خوب شدم

خب علائم زخم چیه دیگه؟

من خودم سوزش داشتم موقعه رابطه معاینه که کرد دکتر گفت زخم داری یه بار یخ درمانی کردن برام با پماد قرص بهم دادن ۱۰ روزی استفاده کردم کاملا خوب شدم الان خیلی وقته دیکه اونحوری نشدم و ژل شستوشو هم بهم دادن استفاده کردم برا خشکی واژن بود 

من خودم سوزش داشتم موقعه رابطه معاینه که کرد دکتر گفت زخم داری یه بار یخ درمانی کردن برام با پماد قر ...

یا خدا من میترسم برم دکتر😂😂😂

بعدشم زنداییم زخم داشت خونریزی هم داشت

یا خدا من میترسم برم دکتر😂😂😂 بعدشم زنداییم زخم داشت خونریزی هم داشت

ن من هیچ خونریزی نداشتم البته گفت زخمت خیلی کمه گفتن فقط تو حالت شدید و زخم زیاد خونریزی میشه.برامن خیلی کم بود ولی بعد اونم کاملا خوب شدم

ن من هیچ خونریزی نداشتم البته گفت زخمت خیلی کمه گفتن فقط تو حالت شدید و زخم زیاد خونریزی میشه.برامن ...

ینی دیگه هیچیت نبود؟

مثلا علائمی ترشحی دردی 

ینی دیگه هیچیت نبود؟ مثلا علائمی ترشحی دردی 

نه من هیچ علایمی نداشتم اصلا هروی علویم زخم میکفت من نداشتم واقعا فکر نمیکردم زخم داسته باشم و سوزش بخاطر زخم ریزی بود ک داشتم ولی وقتی رفتم دکتر کفت زخم داری تعجب کردم

یه وقتایی می تونه از تغییرات هورمونی هم باشه. منم کم کاری تیرویید دارم. قبل از اینکه بفهمم تیروییدم مشکل داره  میل جنسی ام نابود بود و منم دچار خشکی بودم و دقیقا اینی که میگی رو تجربه کردم. اصلا حال عشق بازی هم نداشتم و کلا خشک خشک بودم.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه