2777
2789
عنوان

سلام بچه ها من از دیشب بیدارم مغزم نمیخابه چرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 39 پست

اگه تپش قلب داری و عرق سرد میکنی معلومه خوابت نمیبره اگه قرص پروپرانولول داری بخور یدونه اضطرابت کم شه اگه این تپش قلب ادامه داره دکتر برو یه پیت خدایی نکرده چیز خاصی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من‌چند روز اینطوری شدم نمیدونم از چی بود بعدش خوابیدماااا

اولین باره حتی خوابمم نمیگیره اللن سردردم شروع شده 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
اگه تپش قلب داری و عرق سرد میکنی معلومه خوابت نمیبره اگه قرص پروپرانولول داری بخور یدونه اضطرابت کم ...

هرچندوقت ی بار تپش قلب دارم ولی خوب اولین باره خوابمو اینحوری میکنه.پراپرانول ی مدت داد دمتر خوردم ب خونریزی افتادم نخوردم دیگ 4سال پیش

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

مریض شدی .منم همینجوری شدم انفولانزا شدید گرفتم. دیروز کلا پخش زمین بودم .اینقد لیمو خوردم و قرص که الان بهتر شدم

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
فک کنم فکرو خیاله ولی دیشب مس شبای قبل فکر نداشتم نمیدونم چمه 

شیر گرم بخور یکم پیاده روی کن با خودت خیلی آروم و شمرده یا ذکر بگو یا بشمار ذکر بهتره بیشتر آروم میشه آدم 

منم ا صبح زود بیدار دارم دارم فکر و خیال میکنم... بچه دومو ناگهانی باردار شدم خیییلی حالم خرابه ای خ ...

عزیزم اگ شرایطشو داری نگه دار 

منم 

۶ صبحم بیدار شدم ی لیوانم خورد کردم 

خواببمم نبرده 

استرس دارم نمیدونممم چرا 

😥😔😔

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
شیر گرم بخور یکم پیاده روی کن با خودت خیلی آروم و شمرده یا ذکر بگو یا بشمار ذکر بهتره بیشتر آروم میش ...

کلی ایت الکرسی خوندم‌ ولی باز امتحان میکنم‌ببینم‌خوابم‌میبره مغزم‌افتاده رو اتومات

والا هرشب استترس دارم و ب هزار چی فک‌میکنم ولی میخوابم اللن اقن خوابم نمیاد نمیدونم‌چ مرگم شد

من شش ساله همینم دراثر یک شوک عصبی خبرمرگ یعنی میگم یک مسعله ای باعث شده الکی که نمیشه همین چندروزجدش زدی نمدونم یچیزی شده

الهی و ربی من لی غیرک
نگهش داشتم دیگ کار از کار گذشته ولی دارم داغون میشم هرشب فکر و خیال و بی خوابی و پشیمونی😞😞😭😭

دیگ اینحوری هم‌داری خودتو عزاب میدی‌هم‌اون بچه رو اللن‌احتیاج ب ارامشو اسایش داری باید خودتو تقویت کنی نکن‌این کارو نه‌پشیمونیت فایده داره مه خیالاتت

منم درست حسابی نخوابیدم تا دو با شوهرم فیلم میدیدیم بعد خوابیدیم پنج قرار بود بره ماموریت وسط خواب بیدار شده یه چیزای چرت و پرتی گفت نفهمیدم بعد گفتم چی میگی گفت تو اینجا چیکار میکنی؟😐😐بعد ترسیدم رفتم زیر پتو😂😂😂😂صبح پاشد میگم چی میگفتی گفت نمیدونم یادم نی😂😊

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
من خودم چند وقت پیش بیخوابی شدید داشتم رفتم دکتر قرص داد حالم بدتر شد کلا بعد ۳ روز قطع کردم چسبیدم ...

خداکنه منم درست بشم‌متنفر بودم‌همیشه از این م صبح بشه من بیدار باشم‌و لنگه ظهر پاسم از خواب