2777
2789
عنوان

ینی چی؟؟

260 بازدید | 45 پست

آزمایش دادم پرولاکتینم بالاس . اقدامم. لتروزول دوفاستون بهم داد. چرا قرصی نداد ک پرولاکتینم بیاد پایین؟کلی پول آزمایشام و سونوم شد الان ی دونه لتروزول داده ینی چی اخه . لتروزول چ ربطی ب پرولاکتین داره

میشه برای پسردارشدنم ی صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قرص پرولاکتین کابرگلین یه همچین چیزی اسمش

نمیدونم چرا نداده . چیکار کنم؟الان چن دوره اس لتروزول میخورم

من ک ۱۰۰ دادم 

دفاستون هم هورمونیه ،بخاطر پرلاکتینه که تنبلی داری ،منم اینطوری بودم ،دکتر کابرگولین داده بود ی دونه در هفته میخوردم خداروشکر خوب شدم پریودادمم منظم شده بعد از ۸ماه هنوزم خوبم ولی بچه دار نشدم ب منم این قرصای شمارو نداده برای تخریک تخمدان

دفاستون هم هورمونیه ،بخاطر پرلاکتینه که تنبلی داری ،منم اینطوری بودم ،دکتر کابرگولین داده بود ی دونه ...

نه من پریودام منظمن ولی پرولاکتینم خیلییی بالاس مشکل دیگه ای ندارم . تنبلی ام دارم . والا دیگه خسته شدم از بس قرص خوردم و منتظر موندم . حالا دکتربیشعورم قرصی نداده برا پرولاکتینم