2777
2789

با اجازه استارتر

بچه ها میشه لطفا برا دو تا پست هام گزارش بزنید

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

به این فک کن ک ابولا ک خیلی از این بدتر بود و تو ایرانم پر شده بود هیچیت نشد

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من الان خواب دیدم تو اتاقم پر خفاشه.بیدار شدم دیگه خوابم نبرد.اومدم نی نی سایت  

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

میگن زیاد کشته نداده از پنج هزار نفری ک مبتلا شدن ۱۵۰ نفر مردن میزان کشته هاش از انفلونزا معمولی هم کمتره نمیدونم راسته یا نه

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
همش میگم اگه بمیرم سرنوشت بچه هام چی میشه، 😭

سرنوشت بچه هات رو نباید کنترل کنی

نباید وابسته به هیچ کس و هیچ چیزی باشی تو دنیا. 

رسالتت بوده که باعث به دنیا اومدن بچه هات بشی و اونا چه با تو، چه بی تو راهشونو پیدا میکنن

و اینو بدون که حتی اگه مادری بمیره و بچه هاش بعدش سختی هم بکشن، همه و همه اینا، قبلا توسط همون بچه ها و خودت قبل از اینکه بیای رو کره زمین، برنامه ریزی شده بوده

اتفاقا چیزایی که گفتم اصلا منطقی نبودن! 

من خیلی ترسو ام یعنی به شوهرم گفتم چند ماه نرو سر کار😩 

نمیدونم مشکلم چیه ولی وقتی یه موضوعی باعث ترسم میشه انگار دیگه قبل مردن میمیرم از درون