2777
2789
عنوان

بیاین سوالای عجیب و غریب

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 181 پست
میگم بیا خودمو بخور ولی گوشی نه😂😂😂

منم موافقم خدایی🤣

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما اگه صبح بیدار شدین دیدین جنسیتتون عوض شده چیکار میکنین😁😁

میفهمم دارم خواب میبینم با راحتی دوباره میخوابم به خوابم ادامه میدم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

من پاشم ببینم پسرم میرم یه سری مردا رو از ک وون ترتیب میدم که بفهمن چه قدر درد داره دیگه از خانوما نخوان😅😅😅😅

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤

خانوما مثلننن می‌خوام فیلم زندگی شمارو بسازن ..‌

شما دوس دارین کی به جای شما درواقع انگار شما اونین بازی کنه کدوم بازیگر؟

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
خانوما اگه صبح بیدار شدین دیدین جنسیتتون عوض شده چیکار میکنین😁😁

میرم موهای سرمو یه مدل باحال پسرونه درست میکنم

بعد میرم با موتور کلا شهرمونو میگردم😐و تمام کارایی که بهخاطر دختربودنم نمیتونستم انجام بدم...

😀😀 واقعا همیشه ک صدایی چیزی میاد فک میکنم دزده .بعد میرم تو فکر ک حجاب ندارم و اول چادرمو از کجا ب ...

دزد محرمه.مثل دکتر 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
خانوما مثلننن می‌خوام فیلم زندگی شمارو بسازن ..‌ شما دوس دارین کی به جای شما درواقع انگار شما اونین ...

من جنیفر لوپز 😐😐🤣

میرم موهای سرمو یه مدل باحال پسرونه درست میکنم بعد میرم با موتور کلا شهرمونو میگردم😐و تمام کارایی ...

لایک

خانوما مثلننن می‌خوام فیلم زندگی شمارو بسازن ..‌ شما دوس دارین کی به جای شما درواقع انگار شما اونین ...

هانده آرچل😍

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به