2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من منه کله گنده🤭🤦‍♀️😭

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

توی شکمم حسابه اگه آره برامن

امونموبریده خیلی تکون میخوره الان

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ای خدا منم این نگرانی های دوران بارداریم تموم بشه بچم صحیح و سلامت بیاد بغلم از این تاپیکهای شب بیداری بزنم😂

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
خوابه ولی خونه مامانم اینا هستم و قراره امشب مامانم بگیرتش. اگر بیدار هم شد مامانم هست. فقط گفتم که ...

قربون‌ این مادرایه مهربون 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑

نینی من تو شکمم بیداره تکون میخوره قربونش برم 😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی