2777
2789
عنوان

استدعا

386 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها ‌ یبار دلم انقد تنگ‌ بود که تاپیک زدم یه حاجت تو دلمه و به نفس حقتون ایمان دارم منو به یه صلوات مهمون کنید لطفا . تاپیک رو نزده دلم آروم گرفت . حالا باز همون دلتنگی اومده سراغم و نیازمند صلواتتونم . 

واسم یه صلوات میفرستید ؟ 😔 منم دعاتون میکنم الهی که همه حاجت روا بشن .‌لایک هم کنید متوجه میشم دعام کردین .‌❤❤❤❤❤

هیچ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی  اینکه دوره و نحوه درمان مشکل کلیه پدرتون چقدر و چطور بود !؟ و اینکه تا چه حد مقدار ...

این جریان مال چن سال پیشه دقیق یادم نیس . مادرم دوبار ترب رو جوشوند با داروهایی که از طب اسلامی تهیه کرده بود کراتینش رو پایین آورد ، بعد یه آقایی اومد از پاهاش حجامت کرد لخته های بزرگ خون میومد بیرون . دوبار در عرض دوماه این کارو کردن . اگه یادم باشه یه ماهه درمان شد . بعد اونم هیچ وقت کلیه اش مشکل پبدا نکرد .

هیچ  
میشه شماره اون که باباتون رو درمان کرد واسم گیر بیاری یا حتی اسمشو بگی !؟!

اینا همشون شاگرد آیت الله تبریزیان هستن . وارد کانال آیت الله تبریزیان شو و اونجا لیست نمایندگیش رو تو همه شهرها زده . ازونجا میتونی آدرس نمایندگی طب اسلامی رو پیدا کنی . باز نتونستی بگو شهرت رو آدرس نمایندگیش رو واست بفرستم .‌

هیچ  

بله متاسفانه  الان  میخوام خودمو بسازم نمیدونم چجوری  به دلیل حضور اون آقا خواستم نگم اونجا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بله متاسفانه  الان  میخوام خودمو بسازم نمیدونم چجوری  به دلیل حضور اون آقا خواستم نگم ...

یکم سخته . باید خودتو آماده کنی چون بدجور قراره پوسته بندازی عین پیله ای که باید شکسته بشه و تبدیل به پروانه بشی . هم اتاقی منم عین تو بود اما رفته رفته رو خودش کار کرد و بهتر شد . 

هیچ