شیوا۸۲ مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 295 عنوان حق بامنه یانه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست باهمسرم قهرم سراینکه فیلم عروسی وکت وشلواردامادی قبلشووساعتی که همسرقبلش کادوداده بودروهنوزنگه داشت.من میگم بندازشون دورولی گوش نمیده میگه به توربطی نداره منم میگم پس به زن همسایه ربط داره؟من دوس ندارم ایناتوزندگیه من باشه.گفتم هروقت ریختیشون بیرون اون موقع اشتی میکنم.حالاحق باکدوممونه.اینم بگم که ساعت رونمیندازه دستشاگذاشته توگاوصندوقش 1398/11/14 | 23:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویترین عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 6922 حالا زنداداش من تمام عكساي تكي داداشم رو كه تو زندگي قبليش انداخته بود رو هم پاره كرده بود.داداشم جرات نداره بگه فلان جا مثلا فلان چيز زنونه ميفروشند دادو هوار كه تو از اونجا خاطره داري حق ندارن برن اونطرفا حتي توي خيابوناش😂 ما ملت حسينيم
ویترین عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 6922 ولي به قول مامانم اونا رو بندازه دور و اونجاها نره ذهنش رو كه نميتونه پاك كنه ما ملت حسينيم
samin7272 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2211 🙄🙄🙄 میخوام بهت بگم اگه مطمئنی که بخاطر اینکه دوستش نداشته ازش جدا شده دیگه جای نگرانی نیست
شیوا۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 295 به جون پسرمون قسم میخوره که دوستش نداره.بخاطراین طلاق گرفتن که زنه همش بهش شک داشته وپدرمادرش وچندبارفرستاده تعقیبش کنن وبددهن وبداخلاق بوده.
شیوا۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 295 فیلمای عروسی روبردم قایم کردم بعدبهش گفتم انداختمشون دور.ولی دیروزدستم روشدجای فیلماروپیداکرد.ولی هنوزخبرنداره که سیمای توش روقیچی کردم
ملودی۶۷۷۱ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 3300 خیلی ببخشید ولی شما اومدی وزن یه مرد مطلقه شدی یعنی میدونستی بعد حالا میگی بنداز دور فکرشم میتونی پاک کنی خدایا شکرت
شیوا۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 295 میخوام بهت بگم اگه مطمئنی که بخاطر اینکه دوستش نداشته ازش جدا شده دیگه جای نگرانی نیست شوهرم میگه خیلی بهم شک داشت اونقدرازاینکاراکردوپدرومادرش واسم بپاگذاشت که ازچشمم افتاد.قسم میخوره که اون دیگه برام مرده
شیوا۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 295 خیلی ببخشید ولی شما اومدی وزن یه مرد مطلقه شدی یعنی میدونستی بعد حالا میگی بنداز دور فکرشم میتونی پا ... من اومدم زنش شدم ولی ازاول که نمیدونستم که وسایلشونگه داشته.بعداکه اومدم سرزندگیم دیدم
شیوا۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 295 حالا زنداداش من تمام عكساي تكي داداشم رو كه تو زندگي قبليش انداخته بود رو هم پاره كرده بود.داداشم جر ... خوشبحالش