2777
2789
عنوان

خدمات مشاوره نیم بها

494 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

طبق رسم هر ساله ب مدت محدود خدمات مشاوره تلفنی نیم بها ارائه میشه

عزیزانی که تمایل داشتن درخواست دوستی بدن

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

خیلی از دوستان منو میشناسن و همیشه لطف دارن

برای عزیزانی که نمیشناسن معرفی میکنم

کارشناس ارشد مشاوره خانواده هستم. فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی.

بالای ۱۰ سال سابقه کار 

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. شما دکترسالارگشتاسبی اصل رو میشناسید؟ 

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
سلام نه عزیزم نمیشناسم 

یه روانشناس خوب در زمینه زوج درمان گری داخل نجف اباد میشناسین

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
یه روانشناس خوب در زمینه زوج درمان گری داخل نجف اباد میشناسین

اصفهان میشناسم ولی نجف آباد نه متاسفانه

اصفهان میشناسم ولی نجف آباد نه متاسفانه

ممنون میشم معرفی کنید

ممنون میشم معرفی کنید

مرکز مشاوره مهر و ماه

خانم زینب عرب

اگه تشریف بردید بفرمایید عالمی معرفی کرده

مرکز مشاوره و روانشناختی مهر و ماه

اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، حدفاصل چهار راه وکلا و چهار راه شیخ صدوق، نبش کوچه 55

مشاوره کودک.خانواده.اختلالات خلقی و اضطرابی

سلام .عزیزم چندتا سوال داشتم در رابطه با سندروم داون میشه لطفا جوابمو بدین؟؟تو چندتا تاپیک دیدم ک اطلاعاتی درباره این بیماری دارین.

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘