2777
2789
عنوان

کسایکه دوس پسر دارن بیان 😂اونکه ترفند بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این وضعیت میذاری واتساپ و میشه توضیح بدی عزیزم،منم یاد بگیرم

مثل کارایه اینستا هست دوس داری فیلم یا عکس میزاری بقیهدمیان نگاه میکنن

حاجی من میگم مستـــــــم تومیگی هــاااااا کن!!!!
استاتوس بذار هوی ورقلمبیده ک همش چک میکنی استاتوسو میمیری ی سلام بدی گناه نمیشه ها...بعدم تگش کن

اخه اون وضعیت میزاره من نگاه نمیکنم 😂😂 نمیخوام ضایع بازی شه میخواد خودش بیاد هرچقد کلیپ عاشقانه میزارم بی فانوس نمیاد پیام بده

بیخیال بابا ،یه سال رفته  اونی که رفته رو باید بیخیالش بشی

اخه میخوام یه چیزی بهش بگم 😖مونده رو دلم خیلی وقته نگم شاید سکته رو بزنم

اخه اون وضعیت میزاره من نگاه نمیکنم 😂😂 نمیخوام ضایع بازی شه میخواد خودش بیاد هرچقد کلیپ عاشقانه می ...

ی عکس نوشته راجب دلتنگی و خاطرات و اینچیزا بذار یا ی آهنگ پیداکن راجب اینچیزا اسکرین بگیر بذار

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ولی الان دیگه میخواییش😶

دوسش که دارم 😔ولی الان یه چیزی میخوام بهش بگم که نمتونم برم پی ویش دوس دارم خودش بیاد ولی ازشم میگذرم

خب عزیزم خودت داری میگی فحش به مادرش دادم که دیگه سراغمو نگیره الان دقیقا برا چی باز میخوای بیاد سرا ...

داستانش طولانی بخوام بگم ولی شدیدی نیازم دارم که بیاد

چه کاریه اصلا شماره طرفو که کات کردین نگه میدارین پاک کن بره والا🤪

خب تو تل پاک کردم ایکون میخورد ولی با یه خط دیگه چکش میکردم 😂😂اونم شماره منو پاک کرد  رفتم تووات دیدم وضعیت گڋاشته واس من افتاده فهمیدم تو وات شمارمو داره