سلام بچه ها شوهر من خیلی احساساتی و مهربونه ولی دائم با هر بهانه کوچیکی قهر میکنه، دیگه خسته شدم چیکار کنم
خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لوسه واقعا چندبار هم باهاش دعوا کردم ولی درست نمیشه
خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
وااای عین شوووهرمن تک پسره یکمم لوسه انکاربچه اس گاهی وقتا متلا میادخونمون میگه باخالت لوس چرا ...
بخدا سر چیزای الکی گاهی حتی نمیدونم سر چی ناراحته هرچی هم میپرسم نمیگه اه واقعا خستم کرده
لوسه واقعا چندبار هم باهاش دعوا کردم ولی درست نمیشه
دعوا نکن ایشون درست تربیت نشده شما باید دوباره تربیتش کنی اهمیت نده کار خودتو بکن به خودت برس بذار بفهمه برات مهم نیست طول میکشه ولی بی خیال میشه دقیقا مثل یه بچه است باید صبور باشی کم نیاری به روی خودت بیاری میفهمه پیروز شده و این کارش تورو تحت فشار قرار میده پس بس که نمی کنه هیچ بدترم میشه تنها راهش همینه ولاغیر
کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی ساعتی موزون خویش بعد از این میزان خود شو تاشوی موزون خویش
همسر منم اینجوربه محل نمیدم بهش خودش بعد ۲ یا ۳ ساعت دیگه میاد پیشم😂
اخه میشه دو سه روز الان دقیقا سه روزه این دفعه حتی نمیدونم سر چیه
شام و ناهار هم نمیخوره فقط میاد از سرکار میخوابه
بخدا سر چیزای الکی گاهی حتی نمیدونم سر چی ناراحته هرچی هم میپرسم نمیگه اه واقعا خستم کرده
ی ذلیلش اینکه شاید خودت این حسشوتقویت کردی وقتی سر چیزای الکی قهرکردع نازشوکشیدی یا عکس العمل نشون دادی هی پرسیدی چیه چیه همین باعث شده تکرارشه این کارا ی وقتایی یجوزی رفتارکن انگار اصلاا نمیدونی ناراحته واقعاخودتوبزن اون راه متلا حرف بزن بگو بختد ببینه تو نفهمیدی ناراختیشو اگه جدی بودخودش میادمیگه
دعوا نکن ایشون درست تربیت نشده شما باید دوباره تربیتش کنی اهمیت نده کار خودتو بکن به خودت برس بذار ب ...
اره دفعه پیش بعد سه روز قهرش با دوستام رفتم بیرون ساعت 10 شب زنگ زد که بیا خونه فهمید برام مهم نیست
ولی این دفعه قصد کوتاه اومدن نداره
اره راس میگین خیلی لوسه ولی اخه تا کی این رفتارا ادامه داره 36 سالشه
ی ذلیلش اینکه شاید خودت این حسشوتقویت کردی وقتی سر چیزای الکی قهرکردع نازشوکشیدی یا عکس العمل نشون د ...
اخه تحملشوندارم من خیلی اهل حرف زدنم ولی اون درونگراست معده درد عصبی میگیره وقتی عصبانیه دلم براش میسوزه لجبازه
اره دفعه پیش بعد سه روز قهرش با دوستام رفتم بیرون ساعت 10 شب زنگ زد که بیا خونه فهمید برام مهم نیست ...
عزیزم خودت میگی وقتی دیده رفتی بیرون زنگ زده اصلا به روی خودت نیار درست میشه اینو بگم بهت اینا تنها راهش مثلا قهره شام درست کردی قشنگ سفره بنداز وهمه چیزو اماده کن بگو بیا شام دیدی جواب نمیدی عییییین خیالت نباشه قشنگ با ولع بشین بخور بعدم یه چایی بریز با لذت انگار نه انگار کم نیار همین الان که میبینی داره کشش میده میخواد تورو مغلوب کنه که باز قدرت بیاد دستش با قهر کردنش تو رو تحت تاثیر قرار بده فقط یه مدت بی اهمیت باش اصلا و ابدا نپرس چته باز چی شده این یعنی پیروزی شوهرت و ضعف تو
کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی ساعتی موزون خویش بعد از این میزان خود شو تاشوی موزون خویش