2777
2789

چه بحث خوبی، دختر منم تکه دیگه دلم نمیخاد بچه بیارم ولی خوب یه کم بخاطر تک بودنش میترسم که خودش بزرگ که شد بهم سرکوفت بزنه که چرا تنهاست، اخه یبار یه بچه تک فرزند دیدم که خودش نمیخاست بچه بیاره میگفت پدر و مادرم بزرگترین خیانت روبهم کردند و من اینجوری میخام تلافی کنم که چرا منو تنها گذاشتن میگفت یا حداقل دوتا بچه بیارید یا اصلا نیارید، ولی من فکر میکنم این طرز تفکر شاید مربوط به هم دوره ای های ما باشه نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم توی یه خونواده پرجمعیت به دنیا اومدم.خودمم ۲تا بچه دارم با اختلاف سنی ۱۰سال ولی ای کاش ای کاش ای کاش دومی رو نیاورده بودم.بشدت دوسش دارم ولی واقعا خسته م خیلی شلوغ و گریه کنه

ببخشید کامنتم بی ربط بود ولی الان دلم پربود یکمم عصبیم از دست کوچیکه شرمنده

من خودم توی یه خونواده پرجمعیت به دنیا اومدم.خودمم ۲تا بچه دارم با اختلاف سنی ۱۰سال ولی ای کاش ای کا ...

عزیزم برا مادر خیلی سخته چون تمام بار بچه داری رو دوش مادر هست....بچه دوم فقط بخاطر بچه اوله

عزیزم برا مادر خیلی سخته چون تمام بار بچه داری رو دوش مادر هست....بچه دوم فقط بخاطر بچه اوله

من هیچ کمکی ندارم همسرم شغلش آزاده و اکثرا نیست.حسرت یه خرید.باشگاه.یه خیال آسوده بی دغدغه به دلم مونده.مامان و مادرشوهرم فوت شدن هیچ کمکی از هیچ طرفی دریافت نمیکنم.خواهرام هستن ولی شاغلن بچه م الان پیش کسی نمی مونه بدون من

منم تک فرزندم. دو تا بچه دارم

خصوصیاتم . خیلی درون گرام . با هر کسی دوست نمیشم کلا دو تا دوست دارم که باهاشون در ارتباطم.  اصلا لوس نیستم چون مامانم بدش میاد همیشه کارامو خودم کردمو میکنم اصلا اویزون کسی نیستم . یه جورایی کینه ای هستم از کسی بدم بیاد تا ابد بدم میاد. 

از هیچ کس توقع ندارم و ولخرج نیستم. همیشه دوستام بهم میگفتن اصلا بهت نمیاد یکی یکدونه باشی

عزبزم  پدر و مادرت خوبن باهم؟

آره خیلی

خیلیم من و بابام با هم صمیمی و رفیقیم..من و مامانم هم همینطور ولی جای یه داداش بزرگتر خالیه😪

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕