2777
2789
راضی نیستم احساس تنهایی میکنم اره یه کم پرتوقعم خونوادم زیاد روم حساسن  دیر یخم آب میشه، با ه ...

میگن بچه های منزوی میشن....تو اجتماع کم میارن

البته مشاور رفتم ک گفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تک فرزندم

دوس داشتم خواهر یا برادر داشتم

البته بیشتر دوس داشتم یه برادر بزرگتر از خودم داشتم که با هم رفیق بودیم

هرکاریم کردم مامانم راضی نشد دیگه بچه بیاره..منم بیخیالش شدم دیگه😕همه میگن ایشالا بچه خودت..آخه من خواهر برادر دوس داشتم خووو😕

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

من تک فرزندم راضی ام گاهی وقتا از تنهایی کلافه می شم اما یه جورایی باعث شده مسئولیت پذیر باشم و روپاهایه خودم بایستم

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚