2777
2789

دختره چوب سه سر سوخته🤦‍♀️بمونه تو اتاق دهنش سرویسه،بیاد بیرون بده با مامان باباش دهنش سرویسه،با پسره ازدواج کنه دهنش سرویسه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😮ما 18سالمون بود نون رو با رب میخوردیم

بچه ک بودم توکوچه ک بازی میکردم میدیدم  ک نون ورب میخورن بچه ها یبار ب مامانم گفتم منم نون ورب مخوام گفت توخوشت نمیاد منم لجبازی کردم وگفتم مخوام خوردن همانا بالا اوردن همانا😂

پدرم همه چیزم بود .....

حالا دیگه همه چشم و گوش بسته شدن تو تاپیکایی ک اپن مایندی مده از بدو تولد با دوست پسر دنیا میانا 😆

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
میریزه تو سیگار میکشه توحال خودش نمیشه مامانش میزنه وسایل خونه میبره میفروشه خیرسرش تک پسرم هست  ...

چرا و رو تایپ نمیکنی؟ مثلا یه نمونش مامانش میزنه با مامانشو یا مامانش رو میزنه خیلی فرق داره ها عزیزم 

وای شیفته ی مامانت شدم با جواباش کوتاه ومختصر و توی سمج که جزئیات میخوای نمیگه میفهمی 🤣🤣😋

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

اینجور جاها مامان منو میخواد همچین ریز به ریز مو به مو تعریف میکنه که انگار خودت اونجا بودی😂😂

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
وای شیفته ی مامانت شدم با جواباش کوتاه ومختصر و توی سمج که جزئیات میخوای نمیگه میفهمی 🤣🤣😋

دقیقا میخواستم اینو بگم😂

مامان منم اینجوریه

یه اتفاق مهیج می افته، بهش میگیم تعریف کن چی شد؟

دو تا کلمه میگه و بعدش میگه همین دیگه😂