2777
2789
عنوان

شما بودید کدومو انتخاب میکردید ؟

142 بازدید | 17 پست

پسری که تیپ و قیافش خوبه پولداره و سطح درسشم خوبه ، خیلیم شوخه و مهربون ولی بهش علاقه نداری ...

یا

پسری که تیپ و قیافش خوبه ، خوش اخلاقه ولی وضع مالیش متوسطه و سطح درسیشم پایینه ولی دوسش داری

کدوم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گزینه یک

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

اولی این همه چیز خوب داره چرا دوسش نداری 🤔

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

اگه اولی در حدی هست ک اصلااااا ب دلت نمیشنیه ک ولش کن اما اگه احساس کردی به دلت میشنیه ینی احتمالش هست ک بعد عاشقش بشی ولی دومی بهتره بسواد و اینا هم نیس چ بسا مردای باسوادی ک دریغ از یک درصد شعور

خدا 

ذوس داشتن چی اخه؟خالی دوس داشتنم میشه مگه؟

باخودت مقایسه کن

اخلاق خودت

درس خودت

زندگی خودت

قیافهه خودت

پول و مالو میشه ب دست اورد

ببین ادم حسابی باشه

یک شهر را دیوانه با پیراهنت کردی/لیلاچرا پیراهن زیبا تنت کردی؟!💚🌼😌