2777
2789

چند روز پیش یکی از کاربرا میگفت آمپول نوروبین زده خوب شده تهوعش

ولی

با دکترت مشورت کن قبلش حتما

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چیزای ترش بیشتر میخورم

منم برا حالت تهوعم همیشه و همه جا ترشیجات همرام بود

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  

من ک حالت تهوع رو با ترشک و ابغوره خوب میکنم الان حس میکنم دارم کم کم خوب میشم. یکی بهم میگف سیرابی با ابلیمو بخور ولی من بدم میاد

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
من ک حالت تهوع رو با ترشک و ابغوره خوب میکنم الان حس میکنم دارم کم کم خوب میشم. یکی بهم میگف سیرابی ...

بخدا خسته شدم هی نمیشه برم جاییم 

شدی خدامو شدم سرپل ذهاپت،هر لحظه بخوای ویرونم میکنی💔❤
من فایده نداره 😔قرصم میخورم فرق نمیکنم

چند وقتته.من تا اول ماه پنجم جرات غذا خوردنم نداشتم.حرفم که میزدم حالت تهوع میگرفتم.ولی اول ماه پنجم خود به خود برطرف شد.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
چند وقتته.من تا اول ماه پنجم جرات غذا خوردنم نداشتم.حرفم که میزدم حالت تهوع میگرفتم.ولی اول ماه پنجم ...

من۱۱هفتمه.☹☹☹چقد زیاد

شدی خدامو شدم سرپل ذهاپت،هر لحظه بخوای ویرونم میکنی💔❤