2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

855 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.بخاطر یه درد ریزی زیر دلم.رفتم دکتر .تو سونو مشخص شد که یه سنگریزه تو حالب دارم و یه سنگ هفت میلی تو کالیس تحتانی کلیه.کسی با داروی گیاهی دفع کرده؟ممنون میشم تجربیاتتونو بگین

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

همسر من همین حدود داشت چون قسمت تحتانی مثل این که ته یه لیوان باشه ورزش مخصوص داره آب زیادبخورید حالت سجده خوبه دراز کشیده پاها بالا خوبه از تخت آویزونشی پایین هم خوبه 

من با کسی دشمن نیستم . چرا درخواست دوستی میدید؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر من همین حدود داشت چون قسمت تحتانی مثل این که ته یه لیوان باشه ورزش مخصوص داره آب زیادبخورید حال ...

ورزش مخصوصش چیه؟همسرتون داروی گیاهی استفاده کرد.آخه شنیدم سیاه دونه عسل سنگ رو پودر میکنه

منم دارم الانم خیلی درد دارم هنوز دفع نشده

الهی میفهمم چی میکشی.من تو سونو معلوم شد یه کلیه ام کوچیکه.دکتر میگه نباید به این فشار بیاد.

ورزش مخصوصش چیه؟همسرتون داروی گیاهی استفاده کرد.آخه شنیدم سیاه دونه عسل سنگ رو پودر میکنه

همینا که گفتم ورزشش هست دویدن فایده نداره عرق خارشتر شتر و سنکول بخور از عطاری بخر البته مال. این دو هفته بعد از سنگ شکن افتاد طب سنتی هم دارو داد اونم خوبه

من با کسی دشمن نیستم . چرا درخواست دوستی میدید؟؟؟
عزیزم منم سنگ کلیه دفع کردم عرق خارشتر با خارخاسک از هر کدوم نصف لیوان قاطی میکردم خالص میخوردم قطره ...

ممنونم.شنیدم سیاه دونه و عسل سنگ رو خرد میکنه.اونم دارم استفاده میکنم

همینا که گفتم ورزشش هست دویدن فایده نداره عرق خارشتر شتر و سنکول بخور از عطاری بخر البته مال. این دو ...

ممنونم دوست عزیز

همینا که گفتم ورزشش هست دویدن فایده نداره عرق خارشتر شتر و سنکول بخور از عطاری بخر البته مال. این دو ...

عزیز بچم خارشتر سنکول میخوره

ی ثالشه

3هفته سنگ شکن شده سنگ تو حالب اومده خاهشا بگو چیکار کنه دوباره ب عمل نرسه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد