سلام دوستان.بخاطر یه درد ریزی زیر دلم.رفتم دکتر .تو سونو مشخص شد که یه سنگریزه تو حالب دارم و یه سنگ هفت میلی تو کالیس تحتانی کلیه.کسی با داروی گیاهی دفع کرده؟ممنون میشم تجربیاتتونو بگین
تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
همسر من همین حدود داشت چون قسمت تحتانی مثل این که ته یه لیوان باشه ورزش مخصوص داره آب زیادبخورید حالت سجده خوبه دراز کشیده پاها بالا خوبه از تخت آویزونشی پایین هم خوبه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ورزش مخصوصش چیه؟همسرتون داروی گیاهی استفاده کرد.آخه شنیدم سیاه دونه عسل سنگ رو پودر میکنه
همینا که گفتم ورزشش هست دویدن فایده نداره عرق خارشتر شتر و سنکول بخور از عطاری بخر البته مال. این دو هفته بعد از سنگ شکن افتاد طب سنتی هم دارو داد اونم خوبه
عزیزم منم سنگ کلیه دفع کردم عرق خارشتر با خارخاسک از هر کدوم نصف لیوان قاطی میکردم خالص میخوردم قطره سنکل هم روزی ۴۰ قطره دو بار میخوردم کلی هم طناب زدم تا دفع شد