سلام خانما من ی پنکیک یا کرم پودر مخصوص پوست چرب میخوام که سبک باشه و رو پوست طبیعی باشه من اصلا آرایش نمیکنم فقط برای مهمونی آرایش کم میکنم ی پنکیک میزنم ولی سریع پوستم عرق میکنه و برق میوفته انگار پنکیک میریزه خلاصه اگه مورد خوبی مدنظرتون هست لطفا بهم معرفی کنید ممنونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم میشه بگی دکتر طاهری چه دکتریه؟ تهرانه؟ ادرسش کجاست؟؟؟
سلام عزیزم تو گوگل سرچ کنی دکتر حمیدرضا طاهری یگانه همه چیزو توضیح داده و اینکه تشخیص پزشکیش به چه صورت من سال ۹۵ رفتم پیششون الان دیگه خبر ندارم ازشون چون زیاد ایران نیستن ی شماره تماس منشیشونو دارم اگه خواستین درخواست دوستی بدین تا شمارشو بدم خدمتتون ولی مطمئن نیستم که آیا الانم این شماره درست باشه یا نه
کلا چندماه بود حالم بد بود معلوم هم نبود چیه کلی دکتر رفتم کلی آزامایش دادم ام آر آی رفتم ولی هیچیم نبود خداروشکر اما خوب حالمم بد بود همچنان تا اینکه پیش ایشون رفتم و تا ۸۰ درصد بهبود پیدا کردم بعد ی مدتم که کلا خوب شدم فقط هزینه ویزیت اگه براتون مهم حتما ازشون بپرسید چون گرون هست