2777
2789
عنوان

کسی هست باهاش درد ودل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 21 پست
من اگه بودم انقدر ناراحت نمی شدم اولا که با مادرشوهر زیاد به آدم خوش نمی گذره با این که مادر شوهرم خ ...

بیشتر میترسید به مادرش بی توجهی بشه به خاطر توجه به ما😔

یعنی مخالفت نمیکردی؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
بیشتر میترسید به مادرش بی توجهی بشه به خاطر توجه به ما😔 یعنی مخالفت نمیکردی؟

خب ببین عزیزم باید بهش حق بدی اونم مادرشه دیگه من چون میبینم همسرم تا جایی که میتونه برام کم نمیزاره ناراحت نمیشم اگه حالا به فکر مامانشم باشه توام همین اگه میبینی برای خانوادشم وقت میزاره باید بهش حق بدی دیگه که به فکر مامانشم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر میترسید به مادرش بی توجهی بشه به خاطر توجه به ما😔 یعنی مخالفت نمیکردی؟

به نظرم بهترین کارو کرده همسرت چون دیده اگه شما رو هم ببره نمیتونه هم حواسش به شما باشه هم مامانش اینجوری ی دلخوری و دعوا حسابی راه میوفتاد بعدشم وقتی بهت گفته بعدا شمارو میبره دلیلی نداره ناراحت بشی تازه خوشحالم باید بشی

به نظرم بهترین کارو کرده همسرت چون دیده اگه شما رو هم ببره نمیتونه هم حواسش به شما باشه هم مامانش ای ...

نمیدونم چرا ولی حسودیم میشه مامانشو برده چون واقعا نه پیره نه محتاجه دلیلی نمیبینم😔

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
نمیدونم چرا ولی حسودیم میشه مامانشو برده چون واقعا نه پیره نه محتاجه دلیلی نمیبینم😔

ربطی نداره عزیزم مامانشه نباید بهش حسودی کنی اینجوری از چشم شوهرت میوفتی سعی کن به کارایی که برات میکنه فکر کنی تا حالت بهتر بشه بعدشم مردی که به مادرش میرسه و توجه میکنه یعنی ارزش زن رو میدونه باید خوشحال باشی همچین شوهری داری

ربطی نداره عزیزم مامانشه نباید بهش حسودی کنی اینجوری از چشم شوهرت میوفتی سعی کن به کارایی که برات می ...

شما اگه بودی واککشت چی بود؟چند سالته؟