2777
2789
عنوان

خانومای باردار مشهدی

1716 بازدید | 14 پست

سلام. میخوام دکتر معصومه متقی رو انتخاب کنم.محل کارش آریا هست. مردد شدم. نظرتون چیه دکترتون کیه 😊

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهشا پس هردکتری نرید قشنگ تحقیق کنید

بعضی دکتراخیلی بیسواد وبی مسئولیت وپولکی ان

پیش کسی برید ک خیالتون راحت باشه باتجربس وبامسئولیت

من شخصا برای هردوبچم پیش نسرین بهلول رفتم مسن هست وخیلی حاذقه

من برا سه رروز زودتر کـ گفتم سزارین کنم قبول نکرد گفت نه سروقتش . نسرین بهلول عالیه توی مشهد 

سزارینشم عالیه وخیلی تمیز کارمیکنه 

من دکتر مریم تیموری بود خیلی مهربون و صبورن و عالی 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

سلام.من پیش دکتر انبیایی میرم الان ماه هفت هستم فعلا که دکتر خوبی به نظر میرسه،تا موقع زایمان ببینم چطوره

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

من دکترمارتا طاهرزاده بیمارستان امام زمان(عج)و سرخیابون محتشمی...دکترظهوریان بیمارستان امام هادی و خیابون عارف ساختمان پزشکان بزرگمهر..و از همه بهتر سرچ کردم موقع دخترم بهترین بیمارستان فوق تخصص زنان توی شرق کشور..بیمارستان ام البنین و دکتر تارا که رییس شه و دکتر فریده اخلاقی که من موقع ثنا رفتم پیشش سز شدم هرچی گفتم دوروز رودتر سز بشم که تاریخ تولدبچم با باباش یکروزبشه گف نه فقط سر موقعش...خیلییییی خانوم بودخیلییییی...همیشه دعاش میکنم واسه منه نازنازی عالی بودن..همه ی این جاهایی که گفتم بیمه هم قبول میکنن

الهی و ربی من لی غیرک