2777
2789
عنوان

میشه بگین کدوم کفش قشنگ تره🙄

1688 بازدید | 72 پست

پست_اول_خار_ندارد# 🤭

تعداد رای : 139
نظرسنجی
اولی
42
30%
دومی
25
17%
سومی
35
25%
چهارمی
37
26%
یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اولی و چهارمیو خیلی دوس داشتم

کجا داره ازشون،،؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

سومی و چهارمی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
همش😐

خودمم بین همشون‌گیر افتادم😑پول داشتم همشون میخریدم😁

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
هیچکدوم😩

😑😑😑

اولی رو زدم ولی هیچکدوم به دلم ننشست😐

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
من اولی و چهارمیو خیلی دوس داشتم کجا داره ازشون،،؟؟

کانال داره

همشون خوبه

چهارمی و سومی عالین

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

عزیزم این عکسارو از کجا میاری . اگ پیج اینا داره میش معرفی کنید

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤