من اصلا آدم سرمایی نبودم اما نمیدونم چرا الان اینقدر سرمایی شدم کل سیستم بدنم ریخته بهم وحشتناک عرق میکنم و در عین عرق کردن وحشتناک سردمم میشه واسه همین دوبار سرمای سخت خوردم.... پارسال زمستون که باردار نبودم با یه ژاکتو یه کاپشن اصلا سرمارو حس نمیکردم اما الان صدتا لباس رو هم میپوشم بازم سردمه موقع بیرون رفتن... خیلی ناراحتم که نمیتونم اونجور که دلم میخواد پیاده روی کنم... شما از چند ماهگی پیاده روی رو شروع کردید؟!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
منم تو خونه فعالیت دارم ولی پیاده روی خیلی تو روحیه مادر تاثییر خوب داره
وزن بچرو هم میبره بالا
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️