akimane مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 عنوان وای اودم بتا بدم تورو قران دعا کنین | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست سلام خانما الان تو مطب دکترم ازمایش بتا دادم تورو خدا دعا کنین مثبت باشه از ته دلتون میخوام برام ی صلوات بفرستین خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟ 1398/11/14 | 14:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mosafere2018 عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1724 ایشالا ک مثبته آخي ، وقتي ازمايش بتام رو از متصدي ازمايشگاه گرفتم گفتم مثبته اون در جوابم گف انشاالله که مثبته ، يادش بخير 6 سال پيش ، بعدش نميدونستم ماشين کجا پارک کردم گيج شدم و رانندگي يادم رفته بود
helllllmaaaaa عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 وای ممنونم خیلی استرس دارم الان برات آیت الکرسی هم میخونم میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
fatemeh7868 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 505 ان شالله ک مثبته❤️❤️ هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 بی بی چکت مثبت شده بود؟ ن ببی نزدم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 الان برات آیت الکرسی هم میخونم مرسی گلم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
mosafere2018 عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1724 ذکر یونسیه؟؟ یعنی چجوری لا اله الا انت سبحانک اني کنت من الظالمين حضرت يونس وقتي تو شکم ماهي بوده مدام اينو ميگفته و نجات پيدا کرده
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 آخي ، وقتي ازمايش بتام رو از متصدي ازمايشگاه گرفتم گفتم مثبته اون در جوابم گف انشاالله که مثبته ، يا ... الهی عزیزم تورو خدا برام دعا کن منم دچار این گیجی خوب بشم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6846 آخي ، وقتي ازمايش بتام رو از متصدي ازمايشگاه گرفتم گفتم مثبته اون در جوابم گف انشاالله که مثبته ، يا ... من وقتی دکتر ازمایشگاه بهم گفت مثبته انقد خسته بودم (چون قبلش تا ازمایش اماده بشه رفتم کلی خیابونارو گشتم )اصلا عسکلعمل نداشتم دکترتعجب کرد گفت ناخواسته بوده؟!گفتم ن 😂🤪 میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 من وقتی دکتر ازمایشگاه بهم گفت مثبته انقد خسته بودم (چون قبلش تا ازمایش اماده بشه رفتم کلی خیابونارو ... خخخخخ الهییییی من خیلی دلم روشنه خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6846 خخخخخ الهییییی من خیلی دلم روشنه ایشالا ک خبر خوبی میشنوی ب خدا توکل کن میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
sami6670 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9135 خخخخخ الهییییی من خیلی دلم روشنه انشاالله که مثبته برای منم پریروز مثبت شده اصلا هنوزم باورم نمیشهچند روز عقب انداختی گلم؟ توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
sami6670 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9135 چی شد استارتر بارداری؟؟😍 توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 چی شد استارتر بارداری؟؟😍 نمیدونم شماره بتام 1224بود یعنی هست خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 انشاالله که مثبته برای منم پریروز مثبت شده اصلا هنوزم باورم نمیشه چند روز عقب انداختی گلم؟ بتام عددش 1224 بود یعنی باردارم؟ خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟