2821
2789
عنوان

امشب خواستگاریه

397 بازدید | 28 پست

خواستگاری خواهرم بزرگترم

ولی انگار همسنیم.

خواستگار غریبه است.البته یبار خواهرمو محل کارش دیدن. 

بنظرتون من میتونم تو مجلس باشم یا باید برم قایم شم 😐(آخه میگن موقه خواستگاری  دخترای مجرد نباشن که نکنه اون دختر مورد نظر کم دیده بشه)

قیافه من از خواهرم بهتره

)ولی شرایط خواهرم از من بهتره)

💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موقع من که خواهر کوچیکم میومد 😶هیچ وقتم مشکلی ایجاد نشد

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من ک بودم  تو مجلس پذیراییم میکرردم😐

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
ما معلوم نیست که ازم بزرگتره

منم فاصله ام باهاش دوسال و معلوم نبود میخورد هم سن باشیم🙄

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

گه تو اول اخر اون بشرفی ک بخواد با قیافه نظرش عوض یشو برو اگ اینجوره تا اخر عمر هیچ دختر خوشگلی نره ک نظر نره عوض نشع 

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی