2777
2789

سیاسی حرف زدی عایا 😂

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربریت که برگشته😕

من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه. 
عه تینا چیشدی 😂😂😂

تینا نیس که 😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

واااااااای یا خداااااااااااااااا مو قشنگگگگگگگ  

نی نی یار یک دو سه چهارررررر همه نی نی یارا به خط شید 😰 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

نی نی یااار دوستم چرا کاربریش ترکیده؟

بخدا کاربر خیلیییی خوبیه برش گردونین عاقاااااا هر اتفاقی افتاد شما منو قَط کنید ب موقشنگ سایت کاری نداشته باشین یدونه موقشنگ داریم  کلا 😡😡😡😡😡

لابد حرف سیاسی زدی قطع شدی😅

آگاه باشید که قطع دسترسی از آنچه فکر میکنید به شما نزدیکتر است😅🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
واااااااای یا خداااااااااااااااا مو قشنگگگگگگگ     نی نی یار یک دو سه چهارررررر همه نی نی ...

ایول سلطان خودم گرخیدم 😂😂😂😂😂

صبح دیدم قعطم کردن بگو من خوبم با این کاربریم غریبم 😩