2777
2789
عنوان

دلپیچه و دردشکم نوزاد ۱۸ روزه

174 بازدید | 9 پست

سلام خانما.. دخترم ۱۸ روزشه دوسه شبه که از ساعت ۱۲ شب به بعد گریه میکنه و پاهاش رو جمع میکنه و کمرش رو قوس میده. بردمش دکتر بهش شربت کامی وی داده. تو اینترنت خوندم که شربت کامی وی مجوز نداره الان میترسم بهش بدم.

خودم شربت گریپ میکسچر گرفتم ولی اونم روش نوشته که زیر یکماه توصیه نمیشه. نمیدونم چکار کنم

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍

شکمش باروغن زیتون به دور ناف ودرجهت عقربه ساعت ماساژ بده

سشوار روشن کن صداش ارومش میکنه

روپا بذار اروم تکونش بده

دمر بنداز روی دستت پشتش ماساژ بده

آروغش بعد شیر حتما بگیر

باید صبرکنی دوران بگذره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه عروسک بی بی هیتر گرفتم توش سنگه

بزراری تو ماکروویو گرم بشه ، باعث کاهش درد نوزاد میشه

البته هنوز کوچولوم دنیا نیومده که بدونم چقدر تاثیر داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
شکمش باروغن زیتون به دور ناف ودرجهت عقربه ساعت ماساژ بده سشوار روشن کن صداش ارومش میکنه روپا بذار ...

باشه ممنون

پدی لاکت و کولیک ایز بدی سریع ارومش میکنه..از عطاری گل گنده gol gandeبگیر ی کمیشو با شیرت مخلوط کن بهش بده

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
من یه عروسک بی بی هیتر گرفتم توش سنگه بزراری تو ماکروویو گرم بشه ، باعث کاهش درد نوزاد میشه البته ...

چه جوریه یعنی

حرکت دوچرخه یادم رفت

پاهاش مثل دوچرخه سواری تکون بده عالیه .

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
چه جوریه یعنی

یه عروسکه که توش سنگای ریزه مثل کمپرس آب گرم

با اتو یا ماکروویو گرمش میکنی میزاری روی شکم بچه یا هرجایی که درد داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه منم همینجوره.من یکم اب جوشیده در حد یه قاشق مربا خوری برمیدارم یکم نمک یکم شکر به اندازه هم میریزم توش خوب هم میزنم میدم بچم .خیلی عالیه واسه دل درد

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است