2777
2789
عنوان

من اومدم

83 بازدید | 6 پست

دیشب شوهرم کتکم زد زنگ زدم به مامانم گفتم بیا نیومد بعد زنگ زده به شوهرم میگه شما گذشت کن شوهرمم میگه و دروغ میگه من نزدمش.. ..

بعد صبح مامانم زنگ زده میگه تا صبح خوابم نبرده منم گفتم فقط خوابت نبرده اگه منو میکشت  چی میکردی داره لب و دهنم خون میاد و گفتم دیگه هیچ وقت نمیخوام ببینمتون

من پدرم فوت شده بزرگترم عموم هس هی تهدید میکنه زنگ میزنم به عموت...عموم هم دوبار سکته قلبی کرده خیلی دوسش دارم یه بار قهر رفتم عموم گفت نرو اما من رفتم دیگه بهم گفت پس سازش کن تا حالا هرچه احوالم پرسیده گفتم خوبم

شوهرم یه آدم روستایی هست که به در و دیوار فحش میده از همه چیز بهونه میگیره و قلدره

میرم سرکار میگه چرا انقدر میری سرکار بشین خونه ظرف بشور غذا بپز نمیرم میگه تو بیکاری بی ارزشی

به علاوه که دیشب کلی توهین کرده و کتک زده غذایی که ظهر پختم ریخته دور میگه دوباره غذا بپز خوب نبود منم مودبانه گفتم آخه نون نداریم ولی اون توهین کرد دیگه سقف تحملم پر شده 

امروزم با ماشین من میخواست بره بیرون سوئیچ ازش گرفتم دوباره کتک خوردم 

میگه ماشینت بزن به نامم طلاهات بده مهریه تو ببخش بعد برو هرجا خواستی بری

دیگه از شوهرم کاملا سیر شدم فقط دوست دارم دور و برم نباشه دارم برای ارشد میخونم برم یه شهر دیگه دنبال کارای طلاقم هستم

صبح کتکم زد گفتم دارم میرم پزشکی قانونی دوباره از در اتاق اومد تو کلی کتکم زد

من از لحاظ خانوادگی هزار پله از اون بالاتر از لحاظ قیافه خیلی بهترم از اون

وقتی ازدواج کردیم تازه دوماه بود رفته بود سرکار از لحاظ مالی کمکش کردم تا روبراه شه

اما حالا نمک نشناس سر کوچکترین چیزی بداخلاق میشه منم تا یه جایی تحملش می‌کنم

دوست دارم بمیره

بعضی وقتا فکر میکنم خودکشی کنم اما میگم این آدم مگه ارزشش داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دو تا ماشین داشتنتون معلومه وضعتون خوبه، حالا که وضعتون خوبه و شوهرتم مخالف کاره چرا میری سرکار ض ...

من ماشین دارم اون نداره ... دیگه آدمی که ذاتش بده میتونه بزنه زیر همه چیز

اولش قیافه حق به جانب بگیره بعد اینجوری کنه

از توضیحات متوجه شدم ب خودشم فهموندی که ازش سرتری 

مخالفم با کتک و کارش اشتباهه ولی قطعا شوهرت ناراضیه از کار کردن زیادت و درس خوندنت 

مردای ایران اینطورین از پیشرفت زن دچار ترس میشن دیگه مخصوصا بخوای نشون بدی من بدون تو خوشبختم نیاز بهت ندارم ... با سیاست باش ،و یجورایی کامل تعریف نکردی مثلا وقتی سویچ رو گرفتی جوری حرف نزدی یا رفتار نکردی ک تحقیر بشه؟! و اینکه شما میخوای بری شکایت کنی احتیاج نیس بگی ک دوباره بزنه کلا بی سروصدا کاراتو بکن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
من ماشین دارم اون نداره ... دیگه آدمی که ذاتش بده میتونه بزنه زیر همه چیز اولش قیافه حق به جانب بگی ...

میتونه مشکلش همینم باشه. شاید در مقابل تو سرخورده شده که اوضاع مالیت بهتره یا شایدم خیلی مال من، مال من میکنی. مردها خیلی با این مساله بهم میریزن....

از توضیحات متوجه شدم ب خودشم فهموندی که ازش سرتری  مخالفم با کتک و کارش اشتباهه ولی قطعا ...

رابطه ما خیلی وقته مرز احترام رو شکسته دیگه نمیتونم تحمل کنم کسی به هر چیزی ایراد بگیره من مدت ها هس تبدیل به یه برده شدم که حتی ده دقیقه در روز وقت برا خودم ندارم هم سر کارم هم کار بیرون هم باید دنبال قسط و بدهی ایشون باشم رابطه احترام و توجه دو طرفه میخواد اول زندگیمون کلی باهاش مهربون بودم و غذا های چند مدل براش درست میکرد ولی هر بار که کتک میزد ازش متنفر میشدن و میدیدم ظرفیتش نداره ، وقتی پشیمون میشد قبلا کلی به خودش کتک میزد و فحش میداد انگار یه جوری دست خودش نباشه حالا که هی من چشم پوشی کردم دیگه عادی شده براچش