2777
2789

تعبیرش درسته؟

استرس گرفتم

یوسف نبی علیه السلام می‌گوید: دیدن موش جنگ زن باشد. دیدن موش دزد است که از خانه اودزدی کرده.

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سوراخ موشی ببینید مالی از شما برده می شود که می دانید چه کسی برده ولی نمی توانید ثابت کنید که او ...

انشاءالله خیره.اما تعبیر دیدن موش در خواب شر هستش در اکثر مواقع زن شرور هستش.سعی کن از ادما شرور دوری کنی

چ حالب منم دیشب خواب موش دیدم ب تعدادزیاداونم بیرون خونم سروصداشون میومدگفتم برم سم بگیرم  بریزم ت خواب البته

برخیز ک فجرانقلاب است امروز  بیگانع صفت خانه خراب است امروز       هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز      (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)

من این خوابو دیدم.بعد دیدم موشو با جارو از خونه انداختم بیرون.تعبیرش این بود زن فاسدی که ظاهرش رو خوب میکنه...مادرم گفت هر کی هست امروز میفهمیم.تا اینکه همون روز یه زن بیوه که آویزون همه ی مردهای متاهل و مجرد میشد که شوهر کنه اومد خونمون به مادرم گفت که میخواد با برادرم ازدواج کنه منم عصبانی شدم بهش گفتم گمشو بیرون از خونمون اونم نرفت منم مجبور شدم با جارو بندازمش بیرون.که مادرم گفت عه خوابی که دیدی تعبیر شد موش همین زنه بود.

چ حالب منم دیشب خواب موش دیدم ب تعدادزیاداونم بیرون خونم سروصداشون میومدگفتم برم سم بگیرم  بریز ...

جالبه ... فکر کنم براشما چون بیرون ازخونه بوده دزدی جامعه رو نشون میده 

برا من توی خونه رو 

من این خوابو دیدم.بعد دیدم موشو با جارو از خونه انداختم بیرون.تعبیرش این بود زن فاسدی که ظاهرش رو خو ...

واااای چقدر دقیق براتون پیش اومده 

خوب تونستید مقابله کنید

تعبیر من دزدی زن ازخونمه و نوشته نمیتونم ثابت کنم اونه.

این خیلی بده خداکنه اصلا چنین چیزی اتفاق نیفته 

واااای چقدر دقیق براتون پیش اومده  خوب تونستید مقابله کنید تعبیر من دزدی زن ازخونمه و نوشته ن ...

اره خیلی دقیق اتفاق افتاد.عین خوابی که دیدم.در واقع چهره ی واقع اون زن رو تو خواب دیدم.شاید امروز تعبیرشو بفهمی.فقط هر چی هست یه زن فاسده که احتمالا دزدی کنه.یبارم‌دو روز پشت هم خواب دو تا مار رو تو خونم دیدم که تعبیرش زن زیبارویی هست چون مار معروفه به خوش خط و خال که به هدف شومش میرسه.که دو تا از دوستانم اومدن خونمون در غیاب من رفتن تو اتاقم طلامو دزدیدن