سارااجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 عنوان خانومای تهرانی لطفا 204 بازدید | 24 پست این کفشو کجا داره جایی که مطمعن باشید ..تو هفت حوض دیدم ولی خیلی گرون فروشن!! یکی داره داره میده ۱۸۰ درحالیکه رنگ طوسی که من میخوام.یکی دیگه مشکی شو داره میده ۹۰ !!! میلادنورم رفتم ندیدم.. یه جا که به هفت حوض نزدیکم باشه میدونید؟!!! با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏 1398/11/14 | 11:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارااجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 برو سرسبیل کجاس عزیزم من بلد نیستم آخه و اینکه فقط همین امروزو وقت دارم مطمعنی داره با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
سارااجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 سلسبیل رودکی خب اسم پاساژه ینی؟ یا خیابونه مغازه ها کفش دارن با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
شهنازبانووو عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 740 کجاس عزیزم من بلد نیستم آخه و اینکه فقط همین امروزو وقت دارم مطمعنی داره سلسبیل سمت رودکی اونجا معدن کفشه برو پیدا میکنی تو فقط بخواه اجابتش با من !.
سارااجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 رو نقشه زده رودکی جنوبی سلسبیلرودکی شمالی سرسبیلحالا کدومشه خب با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بابووونه عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 5810 خب اسم پاساژه ینی؟ یا خیابونه مغازه ها کفش دارن نمیدونم این کفشی که میگی داره یانه سلسبیل اسم منطقه ست بیا مترو نواب صفوی از اونجا پیاده بیا تو خیابان رودکی مغازه زیاد داره از هر نوعی قیمتهاش هم مناسبه
سارااجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 سلسبیل سمت رودکی اونجا معدن کفشه برو پیدا میکنی اگه اینجوریه توروخدا توضیح بده لطفا .خیلی برام مهمه. چطوری میتونم برم؟ با مترو کجا پیاده شم؟ با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
سارااجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 نمیدونم این کفشی که میگی داره یانه سلسبیل اسم منطقه ست بیا مترو نواب صفوی از اونجا پیاده بیا تو خیاب ... وای مرسی عزیزم کاش از دیروز میپرسیدم خدا کنه وقت کنم برم .. بازم ممنون😊😍 با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
شهنازبانووو عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 740 اگه اینجوریه توروخدا توضیح بده لطفا .خیلی برام مهمه. چطوری میتونم برم؟ با مترو کجا پیاده شم؟ مترو نواب بهتره فکر کنم باز بپرس من اونجا همه خریدام رو میکنم عالیه تو فقط بخواه اجابتش با من !.
shiringolijon عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 288 مترو نواب بهتره فکر کنم باز بپرس من اونجا همه خریدام رو میکنم عالیه اره اره
سارااجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 6958 اگه شرقی برو سرسبز😁 هفت حوض همون سرسبزه دیگه !! دیسب اونجا بودم . با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏