2777
2789

چمیدونم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک نداره  توانایی پرسیدن سوالاتی نداره که باهاش میتونه یه راه منطقی و عاقلانه پیشنهاد بده&nbs ...

اینکه یه نفرو از اول تا اخر بخاطر مدرک تحصیلیش بالاببره و به حرف اون یکی گوش نده درست؟   :////////

من یه بار رفتم مشاوره خیلی حالم بد بود کلی قرص اعصاب میخوردم کلی خانواده شوهر خانواده خودم اذیتم کرده بودن تازه عروس بودم اصلا کسی رو نداشتم نه خواهر نه دوستی که دردودل کنم. زده بود به معدم همش بیمارستان بودم رفتم مشاوره که حرف بزنم بهم حرفای خوب بزنه امید دار بشم. همون جلسه اول با چشم گریون رفتم. گفت با این کارا شوهرت ازت سرد میشه سیر میشه. همینو گفت اصلا یه کلمه بهم نگفت باشه حرف بزنیم توام آدمی. خب من مریض بودم که اومدم پیشت شوهرم بیچاره کنارم بود نگرانم بود همش دستمو گرفته بود بیرونش کرد 😐 باور میکنید با این حرفش حالم استرسم اعصابم بدتر شد ادمی که افسرده شده نباید منفی بکی بهش اون اومده کمک بگیره ازت

یه دوستی دارم مشاوره هر وقت باهاش مشورت کردم پشیمون شدم🤐

وای ببین منم از مشاوری که دیروز رفتم پیشش واقعا تعجب کردم.طرف حرف منو گوش نداد هر چی نامزدم گفت. برگشت به من گفت اره تو مقصری.یه روانشناس وظیفش راهنماییه نه قضاوت.بعدم همش به مرد میگفت جنس برتر به زن میگفت جنس پست تر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

درست متوجه نشدم یکم واضح تر😁

بخاطر اینکه مدرک تحصیلی نامزدم بهتره همش به حرف اون گوش میکرد تازه همشم میگفت شما باهوشی و ازین حرفا تا من میومدم حرف بزنم میپرید تو حرفم!

بخاطر اینکه مدرک تحصیلی نامزدم بهتره همش به حرف اون گوش میکرد تازه همشم میگفت شما باهوشی و ازین حرفا ...

دقیقاااا. همش به من میگفت اون مرده مردا فلان فلان. بعد جلوی شوهرم منو کوچیک میکرد. خیلی ناراحت شدم دیکه اسم مشاوره میاد بدم میاد.