2777
2789
یعنی این هفته برم؟دوس دارم جنسیتشو بهم بگه

خوب اول که جنسیت اون قدرا مهم نیست مهم سلامت بچه اس که بهترین زمان انجام سونو هفته 12 هست 11 و13 هم میشه هاا ولی بهترینش 12 است جنسیت رو هم اوه جای خوب بری درست میگه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
منم یازده هفته ام ...هفته دیگه میرم ان تی تستای خونگی هرکدوم یه چیزی دراومد برام وای بیشتریا بهم م ...

خیلی بده اصلا ادم نمیدونه چیکار کنه منم مثل تو ام و چون مشکل نازایی شدید دارم و هیشکی رو ندارم میگم کاش پسر باشه همه هم میگن خانواده شوهرمم که پسر دوست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اول که جنسیت اون قدرا مهم نیست مهم سلامت بچه اس که بهترین زمان انجام سونو هفته 12 هست 11 و13 هم ...

ممنونم عزیزم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
خودت علائمی که حس،کنی پسره داشتی 

ببین کلا ب علاعم ها دل نبند چو ن براا همه متفاوته. جنسیت و فقط سونو درست مبگه اونم 18 هفته به بعد تا سونوی 18 هفته همون سونوهم با احتمال میگه بهت ودرصد خطا هم داره یعنی من دکترم گفت احتمالا پسره ولی مطمعن نباش چون درصد خطاهم داره

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
خیلی بده اصلا ادم نمیدونه چیکار کنه منم مثل تو ام و چون مشکل نازایی شدید دارم و هیشکی رو ندارم میگم ...

اتفاقا برعکس خانواده شوهر من دختر دوست دارن مامانم اینا پسر چون دوتا نوه دختری دارند خودمم بیشتر دختر دلم میخواد 

ان شاا سالم باشن جنسیت برای ماهایی که انتظار کشیدیم واقعا فرق نمیکنه