2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم تهمت دزدی زده

1218 بازدید | 23 پست

سلام خانوما ازتون میخام که خواهرانه منو راهنمایی کنید.ما ۴ ساله ازدواج کردیم مادرشوهرم از هر نظر بین دوتا پسراش و دخترش فرق میذاره همه اینو دیدن بع چشم‌من اگه بخام بنویسم طولانیه خیلی یعنی فقط میگه دخترم 

ما خونمون نیم ساعت فاصله داره باهاشون دوهفته یکبار دوساعت میریم و میایم برادرشوهرم دیوار به دیوار چندتا دیگه مسی بزرگ تو اتاق بالا داشته میخاسته ببره بده از این سماور و تزئینات مسی برا جهاز دخترش دیدم گوشیم زنگ میخوره زنگ زد که قابلمه ها من خونه شما نیست گفتم نه گفت شوهرت برده اگه اون نبوده پس چرا وسیله هایی که شما اون بالا داشتی سرجاشونه دیگای من نیست گفتم ما دوساعت میایم تا دستشویی هم دتبال مایی گریه میکرد میگفت الهی نخورین مگه غیر شما کی میاد خونه ما و فلان و بهمان درصورتی ک من اصلا ندیدمشون من حتی سر یخچالشونم نمیرم حالا بعد یه هفته پیام داده رو گوشی شوهرم مگه من چی گفتم بهتون رفته به برادرشوهرم گفته من به بچم گفتم به زنش چه زده زیر همه منم به شوهرم گفتم کاری به تو ندارم اما من قطع رابطع میکنم دیگه خسته شدم هر روز یه بحث یه ناراحتی واقعا مشکلات زندگی مون کمه باید مسائل حاشیه هم باشه اونم سکوت میکنه اما خانوما واقعا دیگه عاجز شدم شما بگین چیکار کنم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه شما تنها نیستید . لطفا ارامشتون رو حفط کنید و جوابتون رو مخترمانه و با دلیل به همسرتون بگید .

رفت و امدتون رو کم کنید و جدی برخورد کنید.

قطع رابطه رو پیشنهاد نمیکنم

اگر پاتو بزاری خونش واقعا شخصیت نداری 😤😤😤 زنیکه عوضی بگو دامادت دزدیده 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

منم به شوهرم میگم این بار دیگه نمیبخشم قسم جونتو بدی قسم بچمونو بدی دیگه بریدم یا رفتارشو اصلاح کنه یا قطع رابطه من کاری که تو بری یا نری ندارم من دارم در مورد خودم حرف میزنم همیشه میگه تو‌گوش نده فلان بهمان اما هر چی سکوت کردم فایده نداره 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
متاسفانه شما تنها نیستید . لطفا ارامشتون رو حفط کنید و جوابتون رو مخترمانه و با دلیل به همسرتون بگید ...

چرا ؟

وا بش بگو مگه دیگ یذره دوذره بوده من بزنم زیر بغلم و ببرم...

بعدشم بگو نفرین دو لب داره...ایشالا دودش برگرده تو زندگیت تا کیفت بشینه.

بعدشم کار خوبی میکنی...قطع رابطه...با شوهرت کار نداشته باش خودش میدونه...میخواد بره میخواد نره...تو نرو و بیا

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
وا بش بگو مگه دیگ یذره دوذره بوده من بزنم زیر بغلم و ببرم... بعدشم بگو نفرین دو لب داره...ایشالا دو ...

منم همینو گفتم واقعا این همه طعنه کنایه تهمت دزدی کم بود جالبه مومنم هست

منم به شوهرم میگم این بار دیگه نمیبخشم قسم جونتو بدی قسم بچمونو بدی دیگه بریدم یا رفتارشو اصلاح کنه ...

اگر بری به خودت و شخصیت خودت توهین کردی قطع رابطه کن حداقل یکی دوسال نرو خونش بذار ادب شه 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫