2777
2789

سلام دخترم هشت ماهشه آزمایش خون داده مقدار lymphocyte یه کم بالاست و hb هموگلوبین یه کم پایینه؟کسی نوزادش این طور بوده جوابش؟دارم دیوونه میشم

لنفوسیت نوزادا معمولا بالاتر از نوتروفیله

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنفوسیت نوزاد همیشه بالاتر از نوتروفیله

چه شبیه جواب دادیم😂😂😂

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
خب الان یعنی چی؟ مشکل چیه

مشکلی نداره!

لنفوسیت درصدش از نوتروفیل تو هر نوازدی بالاتره!

یه نوع گلبول سفیده لنفوسیت! چیز بدی نیست که نگران شی

هموگلوبینش کم پایینه

باید ببینم ازمایشو

هماتوکریت و ام سی ویشم ببینم

تعداد ار بی سی شم ببینم