2777
2789
چرا.بچه دوس داری یا نه؟چرا آزمایش نمیدی؟چند سالته؟

والا یکی دارم ولی آزمایشم ی بار منفی شد تو تاپیکای قدیم خوندم بودن کسایی ک تا دوماهگیم آزمایششون منفی شده باشمم عب نداره من خیلی کوچولوهم خجالتم میاد بگم خخخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣 اسم برنامش چیه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
والا یکی دارم ولی آزمایشم ی بار منفی شد تو تاپیکای قدیم خوندم بودن کسایی ک تا دوماهگیم آزمایششون منف ...

بگو من از تو کوچولو ترم اگه بگم چن سالمه هیچ کس باهام صحبت نمیکنه...

بگو من از تو کوچولو ترم اگه بگم چن سالمه هیچ کس باهام صحبت نمیکنه...

خخخ من متول ۷۹هم مجردی؟؟؟من ی دختره ۴سالو نیمه دارم اخهههه☹☹☹

بده قربانت.بده.ما دخترا تا خریدامونو نشون هم ندیم ول کن نیستیم.حالا واسه عیده یا نه؟

من از خرید عید بدم میاد.و اگه هم خرید کنم واسه عید نمیپوشم😅😅😅😅

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
خخخخخخخ ببین من14 سالمه.😂😂😂

ااا تو ک الان تو ی تامیکت گفتی برا درسته دخترم شکلات و داغو کیک میخوام درست کنم ککککک